10.12. v 15:00 - 17:00 h. Tvoření s edicí TOPP.


Pravidelné tvoření každou druhou sobotu v měsíci.
 
Máte rádi pravidelné tvoření s edicí TOPP? Těšíte se na vánoční čas a rádi byste si vyrobili dekoraci na stromeček? Když nás venku vítají první sněhuláci, pokojem se line vůně cukroví a stromky jsou ozdobeny barevnými světýlky, začíná nejkrásnější období zimy. Zveme všechny děti na tvořivé odpoledne. Vyrobte si krásné dekorace na stromeček, které ozdobí každý domov. Třeba andílka a hvězdičku z papíru a korálků.

Knihy z edice TOPP jsou určeny všem věkovým skupinám čtenářům, především však dětem a mládeži a přinášejí názorné, barevnými ilustracemi a předlohami v původní velikosti doprovázené návody k tvorbě nejrůznějších výrobků z mnoha materiálů. Rovněž se zaměřujeme na dětskou literaturu, najdete u nás knížky pro nejmenší děti, předškoláky nebo malé školáky.  

      

Během měsíce prosince se zúčastněte slosování o vstupenky do Národního divadla moravskoslezského. 

Po celý měsíc prosinec bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce 5. KNIHA ZDARMA  - Čím VÍCE knih nakoupíš, tím větší SLEVU máš. Akce platí do 31. 12. 2016.

Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

 

 



Přidat komentář