15.11. v 16 h. - Laura Janáčková: Poznej muže beze slov. Beseda a autogramiáda.


Každá žena si přeje porozumět mužům. Přitom asi 80 % veškeré komunikace mezi lidmi zaujímá komunikace mimoslovní. Psycholožka, sexuoložka a terapeutka partnerských vztahů Laura Janáčková ve své nové knize populární formou zpřístupňuje ženám pravidla neverbální komunikace a dává jim návod, jak si muže „přečíst“ bez jediného slova. Poznejte muže beze slov v úterý 15. listopadu 16.00.

Prvních pár sekund rozhoduje o tom, jestli funguje „chemie“ mezi mužem a ženou. Známá psycholožka, sexuoložka a terapeutka partnerských vztahů ve své nové knize populární formou zpřístupňuje ženám - čtenářkám pravidla neverbální komunikace a dává jim návod, jak si muže „přečíst“ bez jediného slova. Bohatě ilustrovaná kniha přehledně popisuje nejen výrazy obličeje, ale i jednotlivé části těla či oblečení a jejich symboliku.

Doc. PhDr.Dr.phil. Laura Janáčková, CSc. je docentkou klinické psychologie Sexuologického ústavu 1. LF UK a VFN v Praze. V Praze založila Institut partnerských vztahů a ve Všeobecné fakultní nemocnici oddělení somatopsychiky, kde se dlouhodobě věnuje onkologickým pacientům. Zabývá se psychologií v oblasti aplikované medicíny a komunikace, především psychoonkologií, psychosomatikou, problematikou bolesti, lidských vztahů a sexuálního chování. Publikovala desítky odborných i populárních článku, je samostatnou autorkou několika knih. Více na http://www.laurajanackova.cz/

Během měsíce listopadu se zúčastněte slosování o vstupenky do Národního divadla moravskoslezského.

Po celý měsíc listopad bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat 5. KNIHA ZDARMA  - Čím VÍCE knih nakoupíš, tím větší SLEVU máš. Akce platí do 30. 11. 2016.

Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas! 

Přidat komentář