18.10. v 16 h. Mgr. Tomáš Kosačík, Ing. Lucie Strachotová: Břicháč Tom a Lucie - Tajemství naší kuchyně.

Mgr. Tomáš Kosačík Ing. Lucie Strachotová v létě nezaháleli a připravili pro své fanoušky novou knihu. Břicháč Tom a Lucie - Tajemství naší kuchyně nahlédne pod pokličku jejich kuchyně a zdravého stravování. Kniha plná nápaditých receptů, které vám umožní zhubnout a zároveň si i pochutnat. Po bestsellerech Břicháč Tom a Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma se tak můžeme těšit na další inspiraci, jak snadno připravit výborné dietní jídlo. Setkejte se s autory osobně v DOMĚ KNIHY KNIHCENTRUM.cz v úterý 18. října16.00.
 
Titul Břicháč Tom a Lucie napsali Mgr. Tomáš Kosačík a Ing. Lucie Strachotová a vznikla tak kniha plná nápaditých receptů, které vám umožní zhubnout a zároveň si i pochutnat. Po bestsellerech Břicháč Tom a Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma se tak můžeme těšit na další inspiraci, jak snadno připravit výborné dietní jídlo.  Břicháč Tom a Lucie je kniha receptů z dostupných surovin, které koupíte v každém městě s důrazem na jednoduchou a rychlou přípravu. Pojďte si uvařit úžasně vypadající jídla, na která se stačí jen podívat a budou se vám sbíhat sliny. Potěšíte sebe a pochutná si celá vaše rodina. V knize Břicháč Tom a Lucie najdete nejen zdravé recepty od snídaní až po večeře, ale i slavnostní menu, kterým potěšíte své návštěvy. Podle receptů snadno připravíte i vánoční cukroví, které můžete mlsat bez hříchů a nemusíte se bát přibírání ani o Vánocích. 

Tomáš Kosačík se potýkal s nadváhou už od dětství a zkoušel mnoho postupů, jak se nadváhy zbavit. Ale bez úspěchu! Váha se mu po každém pokusu opět vrátila, a tak se točil v začarovaném kruhu dál. Zlom přišel až ve chvíli, kdy to zkusil jinak. Zapomněl na běžné rady, které všichni doporučují, a našel si vlastní cestu. Hledal postupy, vymýšlel vlastní recepty a nakonec zhubl během jednoho roku 27 kg. Jeho životní příběh vám ukáže, že zhubnout může opravdu každý. 

Během měsíce října se zúčastněte slosování o vstupenky do Národního divadla moravskoslezského.

Po celý měsíc říjen bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce KNIŽNÍ HODY -  5. KNIHA ZDARMA. Akce platí do 31. 10. 2016.

Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas! 

Přidat komentář