21.11. v 16 h. Veronika Jonášová: Berlíňanka. Beseda a autogramiáda redaktorky a moderátorky působící ve zpravodajství České televize.

Pondělí 21. listopadu od 16.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava
Redaktorka a moderátorka ČT Veronika Jonášová letos na podzim vydala u nakladatelství Mladá fronta knihu o Berlínu, kde žila tři roky s manželem, který je aktuálně hlavním moderátorem a tváří projektu Seznam zprávy Martinem Jonášem. Kniha Berlíňanka není jen inspirací, jak vyšperkovat vlastní šatník, ale také kniha plná tipů na nejlepší obchody, kavárny a jiná zajímavá místa. S autorkou, kterou doprovodí manžel Martin Jonáš, se setkáte v pondělí 21. listopadu v 16.00 v DOMĚ KNIHY KNIHCENTRUM.

Berlíňanka
 

V čem se inspirovat od Berlíňanek, nejsvobodnějších žen světa? Nepotřebujete naditou peněženku, stačí, když okoukáte pár triků a fíglů, a můžete s lehkostí vyšperkovat nejen svůj šatník, ale proměnit i svůj životní styl. Berlín je město tepající kosmopolitní atmosférou, do kterého míří za svými sny rok od roku čím dál více mladých kreativních lidí z celého světa. Berlíňanky jsou emancipované ženy vyznávající svébytný pohled na život i módu. Jsou uvolněné, rády recyklují, moc neutrácí, a přesto vypadají vždycky úchvatně. Tajemství Berlíňanek poodhaluje tato knížka. Mimo jiné obsahuje praktické informace o tom, co se v Berlíně nosí, co se tam jí, jak se zařizují byty, co nesmí chybět matkám i co milují hipsteři, kteří Berlín považují za svou metropoli. Najdete v ní více než stovku ozkoušených tipů na ty nejlepší obchody, kavárny, restaurace, ale i zajímavá místa a kulturní atrakce, o kterých se v žádných průvodcích nedočtete. Vše zažila, okoukala a sepsala novinářka Veronika Jonášová a knížkou provází dvacítka autentických žen – Berlíňanek.

Redaktorka a moderátorka Veronika Jonášová vystudovala žurnalistiku a mediální studia na Karlově univerzitě v Praze a na Institutu politologických studií Sciences Po v Paříži. Od roku 2002 pracovala jako reportérka Lidových novin. Od roku 2007 působí ve zpravodajství České televize jako reportérka a moderátorka. Natáčela dokumenty pro pořad Fokus ČT a podílela se na dokumentárních pořadech ČT 13. komnata.

Zahraniční zpravodaj ČT v Berlíně Martin Jonáš vystudoval mezinárodní studia na FSV UK v Praze a politologii na Humboldt-Universität zu Berlin. Na Institutu komunikačních studií a žurnalistiky UK přednáší politickou geografii. Od roku 2005 pracoval v zahraniční redakci TV Nova, od roku 2007 působí jako reportér v zahraniční redakci ČT. Od roku 2012 je zahraničním zpravodajem ČT v Německu.

Během měsíce listopadu se zúčastněte slosování o vstupenky do Národního divadla moravskoslezského.

Po celý měsíc listopad bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat 5. KNIHA ZDARMA  - Čím VÍCE knih nakoupíš, tím větší SLEVU máš. Akce platí do 30. 11. 2016.

Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas! 




Přidat komentář