NOVINKA ROBERTA BRYNDZY – Anděl smrti. Předprodej zahájen!

22.11. v 16 h. - Miroslav Šilar: Švihák v porcelánu - Čím jsem byl, tím jsem byl rád. Autorské čtení, beseda a autogramiáda.

Úterý 22. listopadu v 16.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava

„Švihal jsem si to na lyžích dolů z kopce, načež jsem sebou švihl tak, že jsem si totálně rozšvihal koleno. Následovala komplikovaná operace, více než půlroční léčení a rehabilitace (chvílemi jsem myslel, že mě z toho vážně švihne...). Nešvihlo. Naopak, přes kapsu se švihla moje zdravotní pojišťovna, která mi zaplatila měsíc pobytu v lázních, čímž mi poskytla jedinečnou příležitost, státi se nefalšovaným lázeňským švihákem na dobu určitou.“ Oblíbili jste si Šviháka lázeňského? Autor Miroslav Šilar přichází s novou knihou Švihák v porcelánu. Autorské čtení a beseda v úterý 22. listopadu v 16.00 je skvělým tipem, jak strávit odpoledne. Zveme všechny, kteří mají rádi typický humor Miroslava Šilara. 

Humorná knížka o usedlém čtyřicátníkovi, v němž se ale pořád skrývá rozpustilý puberťák, který se po hlavě vrhá do nových dobrodružství, je magnetem na trapasy a věří, že s úsměvem jde všechno líp. Jakmile se začtete do vtipných historek z různých životních rolí hrdiny knížky, pohybujícího se občas životem jako slon v porcelánu, bude vám nad slunce jasné, že Šviháka a jeho příhody si zamilujete. Máte se na co těšit! Ilustroval Radovan Rakus.

Miroslav Šilar
Liberecký autor, kterého psaní provází prakticky od dětství – poprvé publikoval už ve svých osmi letech, a to anekdotu v časopise Ohníček. Je soudním znalcem v oboru průmyslové bezpečnosti, pracuje jako manažer u velké nadnárodní společnosti a má dvě děti. Není-li zrovna někde na cestách, zasedá coby mezinárodní rozhodčí v porotách našich i zahraničních soutěží vín. Je členem Českého svazu hádankářů a křížovkářů – vymýšlí křížovky či osmisměrky do časopisů nebo vytváří jednoduché rébusy, sloužící jako aktivizační trénink pro seniory ve stacionářích.

Během měsíce listopadu se zúčastněte slosování o vstupenky do Národního divadla moravskoslezského.

Po celý měsíc listopad bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat 5. KNIHA ZDARMA  - Čím VÍCE knih nakoupíš, tím větší SLEVU máš. Akce platí do 30. 11. 2016.

Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas! 

Přidat komentář