RSS
archiv revue
Získejte puzzle ZDARMA pro každého malého objevitele
Den dětí se blíží. Ve spolupráci se značkou TREFL jsme si pro vás a vaše ratolesti připravili dárek – puzzle ZDARMA pro kluky i holky!
Vyhrajte dvě vstupenky na TOP FESTIVAL v Ostravě
Vyrazte na festival, který přiváží TOP zpěváky a skupiny všech žánrů. Uskuteční se v Ostravě v Dolní oblasti Vitkovice.
Recenze: Hon na Bubáka
Název hororového thrilleru zní podivně „dětsky“, ale nenechte se mýlit. Jedná se o vzrušující strašidelné čtení, jež umně protíná žánr true crime s hororem.
Recenze: 77 tipů pro zdravá střeva
Toužíte najít klíče ke zdraví a zjistit, v čem se skrývá tajemství zdravého a vyživeného těla? Pak je pro vás kniha 77 tipů pro zdravá střeva tou pravou.
Knižní novinky pro děti a mládež – květen 2024
Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Soutěž o 2 výtisky knihy Mimika
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Korejské halušky
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.
Recenze: Život na míru
Debutový román Život na míru americké spisovatelky Nikki Erlick vzbudil celosvětovou senzaci. Ihned po vydání se stal bestsellerem. Námět románu je opravdu zajímavý, vlastně jde o takové „co by, kdyby“, jež dá čtenáři popud se zamyslet nad samotným bytím.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - KVĚTEN 2024
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Sexuální výchova zábavně a bez červenání! Dnes se slevou 40 %!
POZOR, nenechte si ujít bestsellery lékařky Jany Martincové s touto výjimečnou slevou.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Mezinárodní den dětí slavíme každý rok 1. června. Nese se ve znamení her, zábavy, ale také čtení. Potěšte své ratolesti pěknou knihou, deskovkou nebo čímkoliv jiným, co jim udělá radost.
Jennie je milující manželka a máma. Jednoho dne je svědkem toho, jak její vzorný syn ubodá postaršího muže. Už to ji šokuje, ale to, co následuje, ji donutí pochybovat o zdravém rozumu. Čas se otočil a ona má možnost vracet se do minulosti. Jenomže, co když odhalí něco, co je ještě děsivější než zločin jejího syna?
V úterý 28. května se v Ostravě v Domě knihy konala beseda s českou spisovatelkou Blankou Malou a jejím partnerem Agostinem. Autorka s diváky sdílela spoustu inspirativních myšlenek a zážitků nejen z Itálie, kde zejména se odehrávají její knihy Láska ve špičce italské špičky a Srdce nemá vrásky, které vyšly u Nakladatelství Kazda.