12.12. v 16:00 - 17:00 h. Miroslav Macek: Saturnin se vrací. Beseda a autogramiáda v Ostravě.

Vraťte se s Miroslavem Mackem k nevypočitatelnému Saturninovi

Úterý 12. prosince v 16.00 - 17.00 hodin – Miroslav Macek: Saturnin se vrací; DŮM KNIHY Knihcentrum.cz

Miroslav Macek je stomatolog, publicista, překladatel, politik a spoluzakladatel Občanské demokratické strany. Dnes je hlavně zahradníkem na plný úvazek, sbírá vše, čeho jsou více než tři kusy, miluje les, běh luhy a háji, dobré jídlo a víno, poezii a černé kočky. Vraťte se s tímto autorem k nevypočitatelnému Saturninovi a dalším oblíbeným hrdinům.

Miroslav Macek se narodil 7. prosince 1944 v Litomyšli. Vystudoval Lékařskou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci, obor stomatologie. Je zakládajícím místopředsedou ODS, bývalým místopředsedou vlády ČSFR, ministrem práce a sociálních věcí a bývalým předsedou Federálního výboru pro životní prostředí. Je ženatý a má dvě děti.

Saturnin se vrací
Nevypočitatelný sluha Saturnin je zpět! A s ním i další oblíbení hrdinové – laskavý dědeček s novým psím kamarádem Neronem, nesnesitelná teta Kateřina a její poučná přísloví, rozmazlený Milouš i filozofující doktor Vlach. Jaká překvapení si pro všechny připravil Saturnin tentokrát? A co na to podnikavý strýc František, nový manžel tety Kateřiny? Zažijte další nepředvídatelné léto u dědečka!
  

Využijte 20% slevu na vybraný titul uvedeného autora, platnou v den události. Sleva vám bude odečtena na pokladně při nákupu na prodejně v DOMĚ KNIHY Knihcentrum.cz. Nevztahuje se na nákup v eshopu. 


Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas! 

Informace o akcích  v DOMĚ KNIHY naleznete také v mobilní aplikaci Moje Ostrava, kterou lze zdarma stáhnout pro Android i iOS


Akce v rámci projektu Dům knihy Živě!!! spolufinancuje statutární město Ostrava

 

Související produkty
Saturnin se vrací (1. díl)
Čeština
Přidat komentář