KNIHOMOLSKÉ TRIČKO ZDARMA už jen dnes!

14.10. v 15:00 - 17:00 h. Tvoření s edicí TOPP

Vytvořte si krásné podzimní dekorace s edicí TOPP

Sobota 14. října v 15.00 - 17.00 hodin – Tvoření s edicí TOPP – DŮM KNIHY Knihcentrum.cz

Přijďte s námi strávit příjemné odpoledne s dětmi při výrobě krásných podzimních dekorací. Užijete si zábavu, a ještě si odnesete domů vlastní výrobek. Pravidelné tvoření každou druhou sobotu v měsíci.

Na podzim zrají v zahradách dýně a příroda nabízí mnoho zajímavých materiálů na tvoření - kaštany, šišky, žaludy, makovice a jiné. V kombinaci s květináči, dřevem a dalšími materiály z nich podle návodů vytvoříte vtipné a milé figurky.

Knihy z edice TOPP jsou určeny všem věkovým skupinám čtenářů, především však dětem a mládeži. Přinášejí názorné, barevnými ilustracemi a předlohami doprovázené, návody k tvorbě nejrůznějších výrobků z mnoha materiálů. Rovněž se zaměřujeme na dětskou literaturu, najdete u nás knížky pro nejmenší děti, předškoláky nebo malé školáky.

Po celý měsíc říjen bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce KNIŽNÍ HODY - Čím více KNIH nakoupíš, tím větší SLEVU máš. Akce platí do 31. 10. 2017.

Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Informace o akcích  v DOMĚ KNIHY naleznete také v mobilní aplikaci Moje Ostrava, kterou lze zdarma stáhnout pro Android i iOS

Akce v rámci projektu Dům knihy Živě!!! spolufinancuje statutární město Ostrava

 

Přidat komentář