14.12. v 16:00 - 17:00 h. Daniela Kovářová a Radim Uzel: Jak se žije padesátkám. Beseda a autogramiáda v Ostravě.

Jak se žije padesátkám prozradí Daniela Kovářová a Radim Uzel

Čtvrtek 14. prosince v 16.00 - 17.00 hodin –Daniela Kovářová a Radim Uzel: Jak se žije padesátkám; DŮM KNIHY Knihcentrum.cz

Nejznámější český sexuolog Radim Uzel a bývalá ministryně spravedlnosti České republiky Daniela Kovářová představí svou novou knihu s podtitulem Čarodějnice neupalovat! Daniela Kovářová je spisovatelka a advokátka se specializací na rodinnou problematiku. Spolu s Radimem Uzlem, který vydal už desítky knižních publikací, tvoří skvělé duo, které dokáže humorně pohovořit o životě po padesátce.

MUDr. Radim Uzel, CSc., promoval v roce 1963 na lékařské fakultě v Brně. Po celou dobu své odborné praxe se věnoval reprodukční medicíně, poruchám plodnosti, plánovanému rodičovství a problematice antikoncepce. V rámci specializace v lékařské sexuologii se profiloval především jako odborník na sexuální výchovu. Je autorem mnoha článků v tisku, rozhovorů a publicistických relací v rozhlase a televizi. Každoročně absolvuje desítky přednášek a besed v oblasti sexuální výchovy pro odbornou i laickou veřejnost. Jeho vystoupení i písemné projevy vynikají srozumitelností a humorným nadhledem. Absolvoval také studijní pobyty v Holandsku a v USA. Je čestným členem České gynekologicko-porodnické společnosti, odborným garantem Národního registru reprodukčního zdraví Ministerstva zdravotnictví ČR, čestným předsedou Společnosti pro plánování rodiny a sexuální výchovu, externím učitelem Univerzity Hradec Králové. Je také místopředsedou Obce českých spisovatelů a vydal na dvě desítky populárních knižních publikací.

Daniela Kovářová, česká spisovatelka, advokátka a bývalá ministryně spravedlnosti, pochází z Ostravy. Od dětství píše povídky a básničky pro své blízké, dramatizuje a vypráví příběhy, které zažívá, pozoruje kolem sebe nebo o nich sní. V šestnácti letech objevila svět sci-fi a pod jeho vlivem psala nejprve povídky tajemné, vědeckofantastické, odehrávající se v jiných světech, strašidelné, až hororové. Od té doby také publikuje v časopisech a antologiích. Daniela Kovářová je vdaná, provozuje advokátní kancelář v Praze zaměřenou na rodinné problémy, vede časopis Rodinné listy, vyučuje právo na Vysoké škole mezinárodních a veřejných vztahů v Praze a etiku pro advokátní koncipienty, spolupořádá Pražský právnický podzim. Pravidelně se v denním tisku a v médiích vyjadřuje k justiční a rodinné problematice a bohatá je také její odborná publikační činnost zaměřená na rodinné a dědické právo. Je tiskovou mluvčí Obce spisovatelů ČR a členkou České asociace autorů detektivní literatury (AIEP) a Mensy ČR.

Jak se žije padesátkám

Žena zralého věku to nemá ve světě plném mládí jednoduché, zvláště pokud ji ze všech stran sledují ostříží zraky dospívajících potomků, chátrajících matek, nedosažitelných mužů, zaujatých kolegů, jiných závistivých žen i kritické společnosti, jež povrchně soudí, že zralá žena už má vše podstatné vlastně za sebou.

Že tomu tak ve skutečnosti není a že i na čarodějnici 50+ ještě mnohé čeká, dokazuje právě toto ironické pojednání sepsané známou advokátkou i věhlasným sexuologem, tedy autory, kteří o ženách, mužích i strastech tohoto světa leccos vědí.


Využijte 20% slevu na vybraný titul uvedeného autora, platnou v den události. Sleva vám bude odečtena na pokladně při nákupu na prodejně v DOMĚ KNIHY Knihcentrum.cz. Nevztahuje se na nákup v eshopu. 


Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas! 

Informace o akcích  v DOMĚ KNIHY naleznete také v mobilní aplikaci Moje Ostrava, kterou lze zdarma stáhnout pro Android i iOS

Akce v rámci projektu Dům knihy Živě!!! spolufinancuje statutární město Ostrava

 

Související produkty
Čeština
Jak se žije padesátkám
Čeština

Jak se žije padesátkám

0.0 0
299 245
Vyprodáno
Přidat komentář