17.10. v 16:00 - 17:00 h. Lucie Ehrenbergerová, Nicole Ehrenbergerová: A Cup of Style Motivační diář 2018.

A Cup of Style představí svůj nový motivační diář na rok 2018

Úterý 17. října v 16.00 - 17.00 hodin – Lucie Ehrenbergerová, Nicole Ehrenbergerová: A Cup of Style Motivační diář 2018.

Lucie a Nicole Ehrenbergerovy jsou dvě sestry a nejlepší kamarádky zároveň. Již před více než desetiletím se vrhly do světa blogování. Přes deníček, grafiku a celebrity, o kterých psaly dřív, se propracovaly až k A Cup of Style - blogu o módě, jejich životě a názorech. Na besedě v DOMĚ KNIHY představí svůj nový diář, ve kterém se snoubí elegance s užitečností.

Společně se svou sestrou Lucy jsme se před více jak desetiletím vrhly do světa blogování. Přes deníček, grafiku a celebrity, o kterých jsme psaly dřív, jsme se propracovaly až k A Cup of Style - blogu o módě, nás, našem životě a názorech. Blog jsme založily v prosinci 2009. Hodně nás toho naučil a společně s námi se měnil a vyvíjel, až se dostal do aktuální podoby. Na blog promítáme svůj život. Co děláme, co nás baví, kam jezdíme a co nosíme nebo používáme. Snažíme se na naše čtenáře přenášet pozitivní energii a třeba i trochu motivace a hlavně chceme, aby je to tu bavilo a cítili se jako doma. Zakládáme si na blízkém přístupu a komunikaci! Proto nás můžete sledovat jak na facebooku, tak instagramu (@nicole_e, @lucie_ehr), sledovat nás na youtube a zeptat se nás na cokoliv na ask.fm!“

A Cup of Style Motivační diář 2018
Lucie a Nicole z A Cup of Style mají nyní kromě blogu a videí i krásný diář na rok 2018. Do něj si nejen 

zapíšeš všechno, co potřebuješ, a přehledně si naplánuješ úkoly i radosti díky mnoha přehledným plánovačům, ale také se dozvíš, jak si organizovat čas, jak se efektivně učit, jak zůstat šik i v chladném počasí nebo třeba jak si správně sbalit na cesty. Ty sama se stáváš spoluautorkou tohohle chytrého a stylového průvodce pro rok 2018.


Po celý měsíc říjen bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce KNIŽNÍ HODY - Čím více KNIH nakoupíš, tím větší SLEVU máš. Akce platí do 31. 10. 2017.

Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Informace o akcích  v DOMĚ KNIHY naleznete také v mobilní aplikaci Moje Ostrava, kterou lze zdarma stáhnout pro Android i iOS

Akce v rámci projektu Dům knihy Živě!!! spolufinancuje statutární město Ostrava

Přidat komentář