21.11. v 18:00 - 20:00 h. Veronika Uhrová: Beseda o Paříži.

středa 18. října 2017

Vyražte do Paříže s Veronikou Uhrovou

 

Úterý 21.11. v 18.00 - 20.00 hodin – Veronika Uhrová: Beseda o Paříži; DŮM KNIHY Knihcentrum.cz

 

Vyrážíte do francouzské metropole? Nebo se jen chcete podělit o zkušenosti ze  společného cestování? Přijďte mezi nás. Průvodkyně Veronika Uhrová si pro vás připravila praktické rady na cestu, informace ze zákulisí našich zájezdů do Paříže i další zajímavé tipy.

 

Veronika Uhrová

„Navedu vás, vezmu vás na piknik nebo do malé zapadlé palačinkárny, kde dělají ty nejlepší palačinky. Projdeme se pod vodopády, nakoupíme na trzích za polovic, seznámíme se s atmosférou města. Dávám zkrátka pohodu, naslouchám, jsem přítelem… Miluji cizí jazyky a mám ráda svou volnost, proto se mi můj koníček stal i zaměstnáním. Pocit, že mě dnes v cizině berou jako místní, že jsem součástí velké rodiny, je pro mne tím vůbec nejhezčím zážitkem. A kousek svého splněného snu rozdávám dál – provázím své cestovatele tak, jak by se líbilo objevovat svět mně samotné.“

 

Rady na cestu

Na začátku byla myšlenka plnit cestovatelské sny. Dnes máme pobočky ve dvou městech, šest let zkušeností a na šestnáct stovek odjetých zájezdů, a to číslo pořád stoupá. Především jsme to ale pořád my – nadšenci na cestách, posedlí zajímavostmi, experti na autentické zážitky, zkušení poradci, skvělí průvodci..., zkrátka praví cestovatelé. Najdete nás na www.radynacestu.cz.

 

 

Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Informace o akcích  v DOMĚ KNIHY naleznete také v mobilní aplikaci Moje Ostrava, kterou lze zdarma stáhnout pro Android i iOS

 

Akce v rámci projektu Dům knihy Živě!!! spolufinancuje statutární město Ostrava

 

Přidat komentář