24. 1. v 16 hod. David Frej: Stravou proti zánětu. Beseda a autogramiáda v Ostravě.

Jak využít stravu proti zánětu poradí MUDr. David Frej

Středa 24. ledna v 16 hod. – David Frej: Stravou proti zánětu; DŮM KNIHY KNIHCENTRUM.cz

MUDr. David Frej se zabývá léčbou chronických, zejména civilizačních nemocí, řešením vleklých zánětů v těle jako příčiny nemocí, výživou, detoxikací a regenerací organismu. Alternativní medicínu studoval v Albuquerque v Novém Mexiku, v Rakousku a v indické Puně. Založil také mezinárodní centrum vzdělávání v oblasti alternativní medicíny ADVANA.

MUDr. David Frej

„Po ukončení studia Lékařské fakulty Univerzity Karlovy jsem pracoval několik let jako lékař na interním oddělení. Na stáži v Londýně jsem se rozhodl studovat holistickou a přírodní medicínu, protože mě zajímala vždy individuální léčba i prevence.

Můj systém vychází z kombinace východní a západní medicíny, funkční medicíny zaměřené na úpravu metabolismu a odstranění zánětu, detoxikace, individuální stravy včetně řešení potravinové intolerance a alergií. Též v diagnostice používám západní techniku (krevní odběry, imunologické testy).

Přednáším o výživě, detoxikaci, civilizačních nemocích a přírodní medicíně. Bývám hostem rozhlasových pořadů, TV pořadů. Pravidelně přispívám do časopisů jako Regenerace, Vitalita, Blesk a dalších periodik. Přečíst si můžete některou mou knihu.“

Stravou proti zánětu

Ve chvíli, kdy nás imunitní systém začne chránit proti toxinům a škodlivým látkám ve stravě, vodě nebo ovzduší, spustí se v našem těle zánět. Jako přirozený biologický proces reaguje na vnější podněty proto, abychom zůstali zdraví. Problém nastává tehdy, když v těle přetrvává a přechází do chronického stavu. Jak autor popsal ve své knize Zánět - skrytý zabiják, zvyšuje kaloricky bohatá, na živiny a antioxidanty chudá strava v současné konzumní společnosti tendenci k dlouhodobému a často neviditelnému zánětu a s ním spojených civilizačních nemocí, jako jsou alergie, autoimunitní nemoci, cukrovka, obezita, srdečněcévní nemoci, psychické poruchy nebo nádorová onemocnění.

Lidé pravidelně konzumují mnoho potravin, které jim nedělají dobře. Po provedení stravovacích změn a vynechání některých druhů, na které může tělo být citlivé nebo přímo alergické, zpravidla netrvá dlouho a začnou se cítit lépe. Tuto knihu autor připravoval na základě praktických zkušeností a moderních vědeckých poznatků. Zahrnuje srozumitelně popsané principy protizánětlivé stravy i originální a nutričně vyvážené recepty splňující zásady protizánětlivé stravy. Je návodem, který vám pomůže sestavit si vlastní jídelníček z potravin, které působí protizánětlivě a snižují riziko chronických nemocí. Najdete zde recepty pro všechny příležitosti, předkrmy, přílohy, saláty, polévky, hlavní jídla bezmasá i s masem a dezerty.

Související produkty
Čeština
Stravou proti zánětu
Čeština

Stravou proti zánětu

5.0 3
349 286
IHNED odesíláme
Přidat komentář