2.11. v 17:00 - 18:00 h. Kateřina Jasinská: Nejsem kaktus. Beseda a autogramiáda.

Kateřina JasinskáKateřina Jasinská poradí, jak správně telefonovat

Čtvrtek 2. listopadu v 17.00 - 18.00 hodin – Kateřina Jasinská: Nejsem kaktus; DŮM KNIHY Knihcentrum.cz


Kateřina Jasinská
působí v oblasti telemarketingu - sjednávání schůzek již od roku 2000. Do roku 2012 pracovala jako telefonistka, trenér, vedoucí týmu telefonistek a sama realizovala více než 43.000 telefonátů, a to především do akvizic, tedy novým klientům. V současnosti pracuje jako samostatný lektor a zaměřuje se na školení a tréninky. Nechte si poradit i vy.


V současnosti svá školení zaměřuje na téma „JAK ÚSPĚŠNĚ A PROFESIONÁLNĚ SJEDNAT OBCHODNÍ SCHŮZKU PO TELEFONU".

„Dnes jako lektorka navolávám obchodní schůzky, jen s malým rozdílem, že je navolávám pro sebe. Zakládám si totiž na tom, že jsem lektorka z praxe. Jde mi o to, abych mohla s účastníky svých školení a tréninků řešit reálné situace,které přináší dnešní trh, žádné coby kdyby. Techniky, které platily před 12 lety, už dnes moc nefungují. Pracuji tedy se situací dnes a tady. Mění se trh, je větší informovanost klientů a proto je potřeba stále hledat nové cesty jak uspět, jak se odlišit. Cílem mých vzdělávacích aktivit je zvýšení úspěšnosti v telefonátech, umět vést efektivní a lidský rozhovor, který vede k cíli". Nejsem kaktus

S tím poradí i kniha Kateřiny Jasinské s originálním názvem Nejsem kaktus.   

 

Využijte 20% slevu na vybraný titul uvedeného autora, platnou od 1. 11. 2017 do dne události. Sleva vám bude odečtena na pokladně při nákupu na prodejně v DOMĚ KNIHY Knihcentrum.cz. Nevztahuje se na nákup v eshopu. 


Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!
Informace o akcích  v DOMĚ KNIHY naleznete také v mobilní aplikaci Moje Ostrava, kterou lze zdarma stáhnout pro Android i iOS

Akce v rámci projektu Dům knihy Živě!!! spolufinancuje statutární město Ostrava

Související produkty
Čeština
Nejsem kaktus
Čeština

Nejsem kaktus

0.0 0
99
IHNED odesíláme
Přidat komentář