Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Pevná bez přebalu matná
EAN:9788088929925
Značka: Nová práca

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
986 Kč
809 Kč
986 Kč
809 Kč
Anotace
Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie. Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Konrád Kendík
Značka Nová práca
V prodeji od 23.02.2007
Rok vydání 2007
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 16.1 x 21.5 x 6.5 cm
Hmotnost 1.36 kg
Vazba Pevná bez přebalu matná
Počet stran 1158
ISBN 80-88929-92-X
EAN 9788088929925
Interní kód 0073399
Produktový manažer Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy