Nové receptúry a technológia pokrmov

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788088929437
v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Značka: Nová práca

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
1029 Kč
844 Kč
1029 Kč
844 Kč
Anotace
Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál.
Informace o sortimentu
Podnázev v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Druh sortimentu Kniha
Autor Konrád Kendík
Značka Nová práca
V prodeji od 24.02.2006
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 21.5 x 30.0 x 3.5 cm
Hmotnost 1.96 kg
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 1090
Poslední dotisk 10/2006
ISBN 80-88929-43-1
EAN 9788088929437
Interní kód 0062997
Produktový manažer Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy