KNIHOMOLSKÉ TRIČKO ZDARMA už jen dnes!

RSS
archiv revue
Erotika s upíry v knize Volání úplňku
Upíři a vlkodlaci jakožto žhaví milenci přicházejí znovu na scénu. Nakladatelství Fantom Print vydalo první díl urban fantasy série Strážkyně Riley Jensonová.
Obraz charismatického muže Leonarda Cohena
Uplynulou neděli vystoupil v pražské O2 areně kanadský básník a písničkář Leonard Cohen. Pokud vás zajímá život této legendy "obdařené zlatým hlasem", nemusíte hledat pracně informace na internetu.
Nezkrotná (Crossfire 3) se objeví na knižních pultech hned po prázdninách
Stejně jako se děti těší na začátek prázdnin, příznivci Crossfire série, jejíž autorkou je Sylvia Day, se zase jistě nemohou dočkat konce. Hned zkraje září si konečně po dlouhé pauze budou moci přečíst pokračování tohoto erotického bestselleru.
Francouzská spisovatelka Katherine Pancolová navštíví v září Českou republiku, chystá se také premiéra filmu podle prvního dílu její slavné trilogie
Populární fraancouzská spisovatelka Katherine Pancolová navštíví ve dnech 23. až 26. září Českou republiku. Na programu bude mít křest knihy, autogramiády v Praze a v Brně, setkání s médii, autorské čtení a besedu ve Francouzském institutu v Praze.
Napínavý příběh ze série Jinny z Finmory ocení milovníci koní
Miliony čtenářů po celém světě - zejména milovníků koní - si zamilovaly příběh Jinny z Finmory, jejíž autorkou je skotská spisovatelka Patricia Leitch.
Coleův protokol - šestý díl série Halo
Nakladatelství FANTOM Print vydalo koncem června šestý díl série Halo - Coleův protokol. Můžete být naprostí videoherní analfabeti, přesto vás fenomén Halo nemohl jen tak úplně minout – byť byste pouze zaslechli název této kultovní „pařanské“ série.
Jak vyjít se životem
Jak vyjít s muži, ženami a vůbec se vším, co je součástí našeho života vám prozradí Jiří Brabec v knize Jak vyjít se životem. Možná někteří z vás v této publikaci najdou odpověď na to, jak vyřešit nebo pochopit nějaký problém.
Román Rekviem za Nanking odhaluje skutečný masakr
Za masakrem, který se odehrál na přelomu let 1937-1938 během druhé čínsko-japonské války, se ohlíží v knize Rekviem za Nanking čínský spisovatel Cha Ťin. V to době císařská japonská armáda popravila přes čtyři tísice čínských mužů a žen.
Strážce soumraku - pátý díl fantasy série
emná fantasy pentalogie Vláda soumraku je u konce. Příští týden vychází poslední díl Strážce soumraku. Knihu přeložila Kateřina Niklová, vydává nakladatelství FANTOM Print.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Deskové hry jsou skvělým způsobem, jak trávit čas s přáteli a rodinou, a také skvělým způsobem, jak se pobavit. Na trhu je k dispozici široká škála deskových her, tudíž si každý najde něco pro sebe. Jaké hry vyšly v dubnu? A o co soutěžíme? Pojďte na to kouknout s námi.
Bývalá moderátorka Českého rozhlasu Hradec Králové a dnes už spisovatelka Blanka Malá splnila slib, který dala čtenářkám po vydání své první knihy. Vychází pokračování Lásky ve špičce italské boty. Již v květnu se můžete těšit na knihu, která má výmluvný název Srdce nemá vrásky.
Patřím mezi velké milovníky psů, zejména větších plemen. Neumím si představit život bez těchto čtyřnohých parťáků, kteří mají neuvěřitelnou moc empatie v situacích, kdy ani člověk sám často nepozná, že je něco špatně. Bydlíme v domečku se zahrádkou a je potřeba, aby nás někdo hlídal.