RSS
archiv revue
Filmové premiéry podle knižních předloh na měsíc listopad
Další filmová pecka od J. K. Rowlingové! To musíte vidět!
Román Než jsem tě poznala má pokračování.
Život po tobě zavede čtenáře do světa Luisy Clarkové. Už to není taková ta obyčejná dívka, na jakou byste čekali. Ochrnutý Will zemřel a zůstala po něm obrovská prázdnota. Luisa se snaží žít dál a bez něj.
Radim Uzel o sexuálních libůstkách slavných lidí
Koncem září se v Domě knihy konala beseda a autogramiáda uznávaného sexuologa a gynekologa. Radima Uzla. Je autorem mnoha knih, v nichž čerpá ze své bohaté praxe. Sexuální život slavných je novinka, která vyšla letos na jaře v nakladatelství Epocha.
Mata Hari v románu Vyzvědačka Paula Coelha
Paulo Coelho svým čtenářům přichystal skutečně lahůdkový příběh. Hlavní postavou jeho románu Vyzvědačka je Margaretha Zelle, kterou celý svět dobře zná pod její proslulou přezdívkou. Říkala si Mata Hari.
Hana Hindráková v Domě knihy představila román Lovci lebek
V rámci zářijového programu Domu knihy KNIHCENTRUM.cz se konala beseda a autogramiáda spisovatelky Hany Hindrákové.
Beseda s ostravskou spisovatelkou Nelou Rywikovou
Nela Rywiková se narodila, žije a pracuje v Ostravě. A v Ostravě se odehrávají její knihy – Dům číslo 6, který vyšel v Hostu v roce 2013, a Děti hněvu, které vyšly letos v létě. Proč ji Ostrava tak uchvátila a čím se při tvorbě inspiruje?
Psychologicky skvěle zvládnuté téma „krize středního věku“
Román Všechno je jenom dvakrát je vynikající psychologickou sondou do vnitřního světa konkrétního jedince na pozadí přelomové změny společenského paradigmatu.
Beseda o Římě s průvodcem - Rady na cestu
V září se v Domě knihy uskutečnila beseda s průvodkyní Barborou Šupíkovou, která hostům udělila několik rad ohledně cestování.
Tak to je nářez! Hrajeme o 11 deskových her od ALBI! Zúčastníte se?
Soutěžíme o atraktivní deskové hry od ALBI.
Hledání podmanivé krásy Jennifer Probst
Hledání podmanivé krásy Jennifer Probst je vzrušující a podmanivý román ideální jako odpočinková četba.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Kdo si počká, ten se dočká, jak praví staré přísloví, které platí i v případě delšího čekání na nové knihy oblíbeného autora. A příznivci Břicháče Toma alias Tomáše Kosačíka se dočkali. Po více než dvou letech si konečně můžete pořídit jeho nové knihy. A vychází rovnou dvě. Je libo kuchařku nebo motivační knihu? Obě vycházejí 20. 6. 2024.
Vyhrajte knihu důležitou pro zdraví. Autor v ní vychází z nejnovějších studií a vlastních poznatků, které mu přinesla jeho desetiletí trvající lékařská praxe. Dozvíte se, jak vznikají střevní problémy a jak jim můžete předcházet a léčit je. Knihu získají 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Zase se nám ochladilo, takže opět ideální čas na zachumlání do deky a otevření knížky. Vyberte svým ratolestem novou knihu, která je potěší.