RSS
archiv revue
Výhody e-shopu KNIHCENTRUM.CZ
Doprava zdarma při nákupu nad 700 Kč, osobní odběr zdarma, slevy až 90 %, věrnostní program, odměny za nákup, soutěže, KNIHCENTRUM revue a další výhody naleznete v článku.
Očarovaná Hany Hindrákové je exkurzí do země, ve které číhá řada nebezpečí
Tenhle příběh je skvělou exkurzí do země, ve které na turisty číhá řada nebezpečí. A tak se usaďte v pohodlí domova, udělejte si něco dobrého a pusťte se do strhujícího příběhu o zemi, kde neplatí žádné z našich pravidel.
ROZDÁNO - ZDRAVÁ SNÍDANĚ PLNÁ ŽIVOTA - DÁREK KE KAŽDÉMU NÁKUPU!
NEROZMÝŠLEJTE SE S NÁKUPEM PŘÍLIŠ DLOUHO! MÁME OMEZENÉ MNOŽSTVÍ! Přečtěte si více informací!
Kniha, která si zaslouží místo v knihovně každého nadšence Rolling Stones
O kapele Rolling Stones bylo a bude popsáno mnoho řádek. Nakladatelství Jota aktuálně uvádí na český trh publikaci, jejíž řádky napsal americký novinář Rich Cohen. Vychází pod titulem Slunce, Měsíc a Rolling Stones. Stojí za to si ji přečíst?
Beseda s Tomášem Šebkem v Domě knihy
V říjnu proběhla v Domě knihy beseda a autogramiáda s Tomášem Šebkem, který byl s Lékaři bez hranic dvakrát v Afghánistánu, v roce 2013 a 2015. Mezi zákroky, při nichž operoval těžce zraněné z bojů i léčil docela „běžné“ úrazy, fotil a psal. Výsledkem je soubor záznamů, které zaujmou nejen autentickou a syrovou výpovědí, ale i neotřelým pohledem na život v pusté hornaté krajině.
Román Kniha zvláštních nových věcí je jedním slovem geniální!
Román Michela Fabera je spletitým konglomerátem mnoha literárních žánrů, přičemž jedním z nich – a to tím, na němž je dílo primárně vystavěno – je science-fiction, resp. kosmická budoucnost, kdy již daleké mezigalaktické prostory nejsou lidem nepřístupné a pomocí časoprostorového Skoku je možné překonat nesmírné vzdálenosti a ocitnout se v úplně jiném koutu vesmíru.
La Loba je velmi čtivý, poutavý, často až strhující příběh
Příběh o velké víře, odhodlání a odvaze jedné ženy. Ženy, která byla postavena před nehostinnou přírodu a naprosto jiné lidské chápání. Hluboko v divočině, kde nežije žádná civilizace, žije muž, který má jiné morální hodnoty, jiný pohled na život, společnost i na současné dění.
Soutěž o 5 výtisků knihy Okamžiky štěstí
Na tuto soutěž jste určitě čekali. Máme pro vás přichystaných 5 výtisků knihy Okamžiky štěstí od Patrika Hartla. Pojďte soutěžit!
Divoká příroda a sebepoznání v autobiografickém románu Vlčí ostrov
Autobiografický román spisovatelky Lajly Rolstadové vypráví příběh o měsících, které strávila v Kanadě a dále pak na cestách po Spojených státech. Sterilní příběh o tom, jak se rozhodla překonat samu sebe, vyjet z rodného Dánska a vydat se vstříc osudu, svému vlastnímu já a především vstříc své nemoci.
Kvalitní česká detektivka pro milovníky napětí
Spisovatel Vítězslav Jareš se opět vrací k žánru detektivky a přichází s novou knihou 12.12., která jistě nadchne nejen všechny jeho fanoušky. Těšit se můžete na kvalitní krimi román s nečekaným koncem.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Kdo si počká, ten se dočká, jak praví staré přísloví, které platí i v případě delšího čekání na nové knihy oblíbeného autora. A příznivci Břicháče Toma alias Tomáše Kosačíka se dočkali. Po více než dvou letech si konečně můžete pořídit jeho nové knihy. A vychází rovnou dvě. Je libo kuchařku nebo motivační knihu? Obě vycházejí 20. 6. 2024.
Vyhrajte knihu důležitou pro zdraví. Autor v ní vychází z nejnovějších studií a vlastních poznatků, které mu přinesla jeho desetiletí trvající lékařská praxe. Dozvíte se, jak vznikají střevní problémy a jak jim můžete předcházet a léčit je. Knihu získají 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Zase se nám ochladilo, takže opět ideální čas na zachumlání do deky a otevření knížky. Vyberte svým ratolestem novou knihu, která je potěší.