Svatava Bartošová: Má dcera Iveta – nově v prodeji 2. rozšířené vydání

RSS
archiv revue
Knižní novinky - červen 2016
Máme tady poslední červnový den, tak vám opět předkládáme zlomek knižních novinek, které vyšly v tomto krásném předprázdninovém měsíci.
Filmová adaptace románu Než jsem tě poznala ode dneška v kinech
Četli jste román Jojo Moyesové Než jsem tě pozanala? Pokud ano, určitě vám neuniklo, že dnes se v kinech promítá filmová adaptace této knihy. Začátkem června tato kniha vyšla rovněž s filmovou obálkou.
Měsíc autorského čtení - Domingo Villar a Jordi Llobregat
Letos se ve od 1.7. do 4. 8. 2016 uskuteční již 17. ročník festivalu Měsíc autorského čtení.
Zahrada spáčů
Zahrada spáčů to je příběh z úplně jiného světa, který neznáte a nejspíš si ho ani neumíte představit. V současnosti a přesto odtržení od reality žijí odloučeni od ostatní populace lidé. Vytvářejí samostatnou komunitu, kde má každý svůj úkol, poslání, práci. Každý ví, co má dělat a každý to dělá.
Soutěž o kabelku od Ellufashion v hodnotě 650 Kč
Milé dámy, zbystřete! Soutěžíme o kabelku v hodnotě 650 Kč od Ellufashion.
Soutěž o 3 výtisky knihy Osvobozená
Soutěžíme o závěrečný díl romantické série Crossfire z pera spisovatelky Sylvie Day. Osvobozená vám k prvním čtyřem dílům nesmí v knihovničce chybět.
„Neznámý“ román anglického klasika – evergreen humoristické literatury
Jakkoli si jméno Jerome Klapka Jerome většina čtenářů automaticky spojí s Třemi muži ve člunu, nikterak to neznamená, že ostatní knihy anglického humoristy by nestály za přečtení. Právě naopak!
John Marco: Bojovníci nebes - Tyrani a králové
Bojovníci nebes sice nepatří mezi knihy, které dosáhlují kvalit těch nejlepších fantasy románů, ale určitě nepatří mezi nejhorší. Příběh je od začátku zajímavý a nepostrádá akci ani pořádné napětí.
KNIHCENTRUM.CZ STAGE NA COLOURS OF OSTRAVA V RÁMCI MELTINGPOT - Viliam Poltikovič, Clemens Kuby, Tomáš Šebek
Dokumenty o životě a smrti, přednášky na téma zázračné uzdravení, další úroveň vlastního vědomí, nebo zdravotnická péče pod palbou. To vše a ještě více naleznete na COLOURS OF OSTRAVA v rámci mezinárodního fóra MELTINGPOT.
Pavel Horváth křtil knihu pro mladé fotbalisty
Bylo to fajn setkání. Internacionál Pavel Horváth přišel se svým synem Patrikem, který už také hraje za mládežníky Slavie, aby v pražském KNIHCENTRU na Černém Mostě vypravili za čtenáři knihu Františka Mandáta KLUCI, VLÍTNEM NA NĚ!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Zase se nám ochladilo, takže opět ideální čas na zachumlání do deky a otevření knížky. Vyberte svým ratolestem novou knihu, která je potěší.
Vyhrajte knihu důležitou pro zdraví. Autor v ní vychází z nejnovějších studií a vlastních poznatků, které mu přinesla jeho desetiletí trvající lékařská praxe. Dozvíte se, jak vznikají střevní problémy a jak jim můžete předcházet a léčit je. Knihu získají 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Malajsko, 1945. Cecily a její tři děti se pokoušejí vyrovnat s hrůzami druhé světové války. Rodina trpí a nikdo netuší, že tenhle příběh se začal psát před deseti lety. V době, kdy se Cecily zamilovala do japonského generála a stala se špionkou.