KNIHOMOLSKÉ TRIČKO ZDARMA už jen dnes!

RSS
archiv revue
Výherci soutěže - Změňte svůj životní styl – tato soutěž vás nakopne!
Soutěž o 5 x měsíční členství ve fitness Contours + kniha Břicháč Tom a Lucie.
Honicí psi – norský autor skvěle zúročil své kriminalistické zkušenosti!
Jorn Lier Horst v sobě zkrátka nezapře, že vystudoval kriminologii, psychologii a filosofii. Přečtěte si Honicí psy a dáte mi za pravdu, že jejich autor zaujímá v pomyslném žebříčku „severských detektivkářů“ jednu z nejvyšších příček!
Smrt v justičním paláci představila v Domě knihy Daniela Kovářová
Spisovatelka, advokátka a bývalá ministryně spravedlnosti Daniela Kovářová zná justiční prostředí velmi dobře a neváhá se jím inspirovat ve svých knihách.
Co dělat, když nic nejde podle plánu?
Měli jste svou vizi, svůj sen, své plány. A ty se najednou zhroutily jako domeček z karet. Když na vás padne splín, přečtěte si těchto 5 věcí.
Michaela Závodná v knize Koleje a město nahlíží do historie tramvajové dopravy
Rodilá Ostravačka, autorka knihy Koleje a město Mgr. Michaela Závodná, Ph.D., pracuje v Centru pro hospodářské a sociální dějiny při Filozofické fakultě Ostravské univerzity. Cílem její knihy bylo ukázat městskou dopravu jako významnou součást modernizačního procesu tehdejší společnosti.
Podivné špionážní hry nemají ambice bulváru, přesto dokážou vyvolat senzaci
Věděli jste, že slavný spisovatel Ernest Hemingway toužil po kariéře tajného agenta? Napadlo by vás někdy, že se tajné služby inspirovaly v bestsellerech o Jamesi Bondovi, nebo že investovaly miliony dolarů do výzkumu čtení myšlenek? Věřili byste někdy tomu, že KGB považovala AIDS za biologickou zbraň vyvinutou v amerických laboratořích?
Poslední zkouška vás pevně připoutá do křesla
Jestliže jste si oblíbili již na první pohled úspěšný seriál Most, pak vám knížka Poslední zkouška vlije do krve nové napětí.
Udělejte si na sebe čas
Zataženo, šedé nebe, chladno a ve čtyři hodiny odpoledne tma jako o půlnoci… To je přesně období, na které většina lidí reaguje špatnou náladou. Co s tím? Musíte se včas začít bránit.
Zrádná frankovka - jiskřivý, barvitý a neuvěřitelně lidský román
Zrádná frankovka je detektivka a zároveň společenský román. Pokud máte rádi napínavé příběhy a Moravu, otevřete si víno, a s chutí se pusťte do čtení. Tato kniha vás rozhodně nezklame.
BOŘÍME CENY KNIH
Nakupte knihy za výhodné ceny! Nabídka titulů zařazených do akce BOŘÍME CENY platí pouze do konce ledna 2017. Vyberte si knihy se slevou až 50%!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Deskové hry jsou skvělým způsobem, jak trávit čas s přáteli a rodinou, a také skvělým způsobem, jak se pobavit. Na trhu je k dispozici široká škála deskových her, tudíž si každý najde něco pro sebe. Jaké hry vyšly v dubnu? A o co soutěžíme? Pojďte na to kouknout s námi.
Bývalá moderátorka Českého rozhlasu Hradec Králové a dnes už spisovatelka Blanka Malá splnila slib, který dala čtenářkám po vydání své první knihy. Vychází pokračování Lásky ve špičce italské boty. Již v květnu se můžete těšit na knihu, která má výmluvný název Srdce nemá vrásky.
Patřím mezi velké milovníky psů, zejména větších plemen. Neumím si představit život bez těchto čtyřnohých parťáků, kteří mají neuvěřitelnou moc empatie v situacích, kdy ani člověk sám často nepozná, že je něco špatně. Bydlíme v domečku se zahrádkou a je potřeba, aby nás někdo hlídal.