RSS
archiv revue
Soutěž o knihy Františka Kotlety: Lovci, Poločas rozpadu, Rázová vlna
Pojďte si zasoutěžit o tři fantasy knihy Františka Kotlety, které vydává nakladatelství Epocha.
UKONČENO - Nakupte od nakladatelství Čtyřlístek a získejte DVD
Právě teď můžete získat DVD - Čtyřlístek ve službách krále. Stačí nakoupit cokoliv od nakladatelství Čtyřlístek. Pospěšte si, akce trvá do rozdání zásob!
UKONČENO - Audiokniha k nákupu nad 700 Kč zdarma
Rozdáváme další dárečky k nákupu nad 700 Kč. Tentokrát si můžete vybrat audioknihu od firmy Audioteka.cz. Více informací naleznete v článku.
Ladislav Špaček: Chtěl jsem uzavřít své životní dílo něčím pořádným
Ve středu 15. listopadu se v Domě knihy uskutečnila beseda a autogramiáda spisovatele, televizního novináře, moderátora, pedagoga a především nejznámějšího českého popularizátora společenské etikety Ladislava Špačka.
Raven míří do finále
Spisovatel Sylvain Reynard se vyznačuje především svou utajenou autorskou identitou, znát ho můžete díky jeho celosvětově známé trilogii Gabrielovo inferno. Své knihy rád prokládá italským uměním, knihami, architekturou a kulturou, často si navíc pohrává s fakty a spekulací.
Jen pro zvané je klasickou Pattersonovkou, od které dostanete přesně to, co od ní očekáváte
Herci Thom a Jennifer jsou prototypem dokonalého hollywoodského páru. Krásní a úspěšní filantropové, využívající svého vlivu a prostředků na pomoc sirotkům z celého světa. Dokonce sami adoptovali tři rozkošné děti, kterým dávají tu nejlepší péči. Teď ale obě hvězdy i se svými ratolestmi zmizely beze stopy.
Markéta Hejkalová: Rodinné a mezilidské vztahy jsou nejdůležitější
V úterý 14. listopadu besedovala v Domě knihy spisovatelka a překladatelka Markéta Hejkalová. Hostům představila knihu Měj mě rád/a.
Krycí jméno E219 rozhodně není kniha pro slabší povahy
Zajímavá kniha z oboru postapokalyptického sci-fi se nedávno objevila i na české literární scéně. Krycí jméno E219 má na svědomí autorka s pseudonymem Terry Shaft. Její pravé jméno ovšem zní Tereza Hřídelová.
UKONČENO - BOŽÍ SLEVA 200 KČ
Pořiďte si vánoční dárečky právě teď s Boží slevou 200 Kč! Nakupujte hračky, knihy, vůně do bytu, vůně do auta, bambusové termohrnečky, deskové hry, kalendáře a spoustu dalších věcí. Stačí nakoupit nad 2000 Kč a uplatnit slevový kód, který naleznete v článku.
Alena Vitásková dokončuje třetí díl Solárních baronů
V pondělí 13. listopadu se v Domě knihy uskutečnila beseda s manažerkou působící v energetice Alenou Vitáskovou. Hostům představila druhý díl knihy Solární baroni.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Bývalá moderátorka Českého rozhlasu Hradec Králové a dnes už spisovatelka Blanka Malá splnila slib, který dala čtenářkám po vydání své první knihy. Vychází pokračování Lásky ve špičce italské boty. Již v květnu se můžete těšit na knihu, která má výmluvný název Srdce nemá vrásky.
Patřím mezi velké milovníky psů, zejména větších plemen. Neumím si představit život bez těchto čtyřnohých parťáků, kteří mají neuvěřitelnou moc empatie v situacích, kdy ani člověk sám často nepozná, že je něco špatně. Bydlíme v domečku se zahrádkou a je potřeba, aby nás někdo hlídal.
V únoru vydalo nakladatelství Motto detektivní příběh Dceřina kletba od nadějné české autorky Terezy Bartošové, autorky hitu Vodník. Minulost se střetává s přítomností a na povrch vyplývají zajímavé skutečnosti…