RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Můj květinový ateliér
Soutěžíme o 3 výtisky knihy Můj květinový ateliér, která udělá radost všem kreativním milovníkům květin a květinových dekorací.
Tohle nechcete vědět - co dělají muži, když jsou sami
Když nejsou ženy doma, muži čtou knihy, sledují romantické filmy, prohlížejí si fotografie z dovolené... Teď lžeme! Zjistěte pravdu uvnitř článku.
Tajemný Moriarty
Zlý profesor Moriarty, jediný soupeř geniálního Sherlocka Holmese. Ďábelsky chytrý se schopnostmi, které slavného detektiva často předčily.
FILMOVÉ NOVINKY NA MĚSÍC SRPEN
Filmy podle knižních předloh autorů Stephena Kinga, Zdeňka Svěráka, Jaroslava Vrchlického... a další filmové premiéry na měsíc srpen.
Tohle nechcete vědět - co dělají ženy, když nejsou s muži
Jak ženy zahání nudu, když nejsou s muži? Perou, žehlí, vysávají... Ale kdeže!
Jsme zvídaví jako opice - Švihálek, Hýža, Kačor
Milan Švihálek, Marek Hýža, Miroslav Kačor ve videorozhovoru na KNIHCENTRUM.CZ o knize Zapomenuté výpravy.
Tohle nechcete vědět – co dělají kluci za zády rodičů?
Aktivity, kterými kluci zahání nudu, když rodiče zmizí z dohledu. Čtení knih to opravdu není, přesvědčte se sami...
Všechno, úplně všechno
Kniha Všechno, úplně všechno vás chytne za srdce bez ohledu na věk. Dostane se vám pod kůži a probudí ve vás všechny možné emoce – lásku, smutek i vztek.
Sleva až 50 % na Petera Maye, Larse Keplera aj.
Jedinečná šance obohatit domácí knihovny o knihy autorů takových jmen, jako je Peter May, Lars Kepler, Jussi Adler-Olsen, David Lagercrantz, Stieg Larsson aj.
4 tipy pro dokonalé líčení
Máte rádi nahé líčení nebo výraznější look? Jaký make-up použít v zimě a v létě? Jaké stíny se hodí k barvě očí? Přečtěte si naše tipy na líčení.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Zase se nám ochladilo, takže opět ideální čas na zachumlání do deky a otevření knížky. Vyberte svým ratolestem novou knihu, která je potěší.
Vyhrajte knihu důležitou pro zdraví. Autor v ní vychází z nejnovějších studií a vlastních poznatků, které mu přinesla jeho desetiletí trvající lékařská praxe. Dozvíte se, jak vznikají střevní problémy a jak jim můžete předcházet a léčit je. Knihu získají 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Malajsko, 1945. Cecily a její tři děti se pokoušejí vyrovnat s hrůzami druhé světové války. Rodina trpí a nikdo netuší, že tenhle příběh se začal psát před deseti lety. V době, kdy se Cecily zamilovala do japonského generála a stala se špionkou.