RSS
archiv revue
Václav Klaus ml.: Pondělní komentáře aneb Braňme normální svět
V Domě knihy byl 20. září hostem Václav Klaus ml., bývalý ředitel gymnázia PORG a expert na oblast školství. Představil knižní pokračování úspěšných Pondělních komentářů. Každý týden již přes 3 roky píše břitké komentáře pro server Novinky.cz...
Kniha Třicet sezon lásky funguje jako sonda do mužské a ženské duše
Ačkoliv je kniha Třicet sezon lásky o lásce, počítejte s tím, že tento pojem je tu uchopen velice volně a jistým způsobem páralovsky.
Filmové novinky na měsíc říjen
Podívejte se na trailery filmů, které budou mít premiéru v kinech v říjnu. Sněhulák, 8 hlav šílenství, Hora mezi námi, Bajkeři, Thor, My Little Ponny aj.
Dobré duše jsou nadmíru povedeným experimentem v žánru detektivky
Je neuvěřitelně paličatá, mluví jako dlaždič a nejspíš trpí Aspergerovým syndromem. Jmenuje se Alice Šíma, vyrostla v Izraeli a patří k nejlepším šachistkám na světě. Do Vlčí Úpice přijela sehrát životní turnaj, ale všechno dopadlo jinak.
Miloslav Stingl: Setkání s dalajlámou bylo jedno z nejpozoruhodnějších událostí mého života
Rozhovor s českým cestovatelem, etnografem a spisovatelem, který osobně poznal řadu domorodých kultur a zpracoval své zážitky v četných knihách.
Mysteriózno a úmyslně zavádějící vodítka jsou citlivě vložena do každé kapitoly
Poslední hra je strhujícím mysteriózním thrillerem na slovo vzatým. Své označení rozhodně nenese náhodou, autor potenciál žánru využívá na maximum a dodává mu dokonce úplně nový rozměr.
Milostný trojúhelník mladé ženy, jejího starého manžela a nadějného malíře
Anglická spisovatelka Deborah Moggachová (1948) má na svém kontě dvanáct románů a dvě sbírky povídek. Tulipánová horečka z nakladatelství Mladá fronta je její nejúspěšnější knihou.
Hope Jahrenovou si čtenář prostě musí zamilovat
Hope Jahrenová pojala knihu jako svůj lidský i profesní životopis a i když je patrné, že není žádnou spisovatelskou hvězdou, jisté literární nedostatky nahrazuje obrovským „tahem na branku“...
Soutěž o 3 výtisky knihy Retro ČS 3
Soutěžíme o poslední díl knižní série Retro ČS. První dva díly byly velmi úspěšné a třetí bude určitě také tak skvělý.
UKONČENO - Získejte navíc 40 KNIHCENTŮ
Další zářijová akce pro všechny fanoušky věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Akce platí do 30. 9. 2017
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Kdo si počká, ten se dočká, jak praví staré přísloví, které platí i v případě delšího čekání na nové knihy oblíbeného autora. A příznivci Břicháče Toma alias Tomáše Kosačíka se dočkali. Po více než dvou letech si konečně můžete pořídit jeho nové knihy. A vychází rovnou dvě. Je libo kuchařku nebo motivační knihu? Obě vycházejí 20. 6. 2024.
Vyhrajte knihu důležitou pro zdraví. Autor v ní vychází z nejnovějších studií a vlastních poznatků, které mu přinesla jeho desetiletí trvající lékařská praxe. Dozvíte se, jak vznikají střevní problémy a jak jim můžete předcházet a léčit je. Knihu získají 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Zase se nám ochladilo, takže opět ideální čas na zachumlání do deky a otevření knížky. Vyberte svým ratolestem novou knihu, která je potěší.