Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788089350438
14.05.2024
Značka: Nová práca

Dotisk s plánovaným naskladněním do 7 dnů. Expedujeme do dvou pracovních dnů po vydání.

Dostupnost: DOTISK do 7 dnů odesíláme
1307 Kč
1072 Kč
1307 Kč
1072 Kč
Anotace
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.
Informace o sortimentu
Název v originále Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování
Druh sortimentu Kniha
Autor Konrád Kendík
Značka Nová práca
Vychází 14.05.2024
V prodeji od 17.02.2015
Rok vydání 2015
Pořadí vydání 2. vydání
Rozměry 22.0 x 30.4 x 5.2 cm
Hmotnost 1.43 kg
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 750
Poslední dotisk 04/2024
ISBN 978-80-89350-43-8
EAN 9788089350438
Interní kód 0144902
Produktový manažer Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy