Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní zpověď – jak se žije s Italem, který je o 17 let mladší?

10.12. v 15:00 - 16:00 h. Tomáš Řepka: Děkuju. Beseda a autogramiáda v Brně.

                                                               
Můj pád na dno byla lekce, za kterou děkuju


Neděle 10. prosince v 15.00 - 16.00 hodin – Tomáš Řepka: Děkuju; Knihcentrum CAFFÉ OC Olympia Brno.

Tomáš Řepka je bývalý profesionální fotbalový obránce a reprezentant. Působil například v Baníku Ostrava odkud později přestoupil do pražské Sparty. V zahraničí hrál za italský klub ACF Fiorentina a anglický West Ham United. Je čtyřnásobným vítězem 1. české fotbalové ligy a také vítěz italského poháru Coppa Italia. V roce 2010 se stal patronem charitativních projektů Rakovina věc veřejná. O tři roky později si vzal modelku Vlaďku Erbovou, se kterou má syna Markuse. Založili spolu také občanské sdružení Vlaďka DĚTEM.

Děkuju
„V jednu chvíli jsem byl král a měl všechno, pak přišla jedna rána za druhou a já o vše důležité přišel,“ říká Tomáš Řepka. "Patřilo mi to." Ve své třetí knize vypráví o tom, jak se zvedal a kdo mu pomohl zjistit, co je opravdu podstatné. Novinářka Jana Ciglerová potkala Tomáše v období, kdy napravoval svoje hříchy a stavěl svůj život znovu a jinak. Ve svém vyprávění se vrací k dramatickým momentům, které tak nečekaně ovlivnily jeho další osud.

Po celý měsíc prosinec bude v prodejně KNIHCENTRUM.cz Brno OC Olympia probíhat akce KNIHA ZADARMO - Čím více KNIH nakoupíš, tím větší SLEVU máš. Akce platí do 31. 12. 2017.

Rezervujte si místo na webových stránkách https://www.knihcentrum-brno.cz/rezervace

Související produkty
Tomáš Řepka Děkuju
Čeština

Tomáš Řepka Děkuju

1.8 4
od 249
Přidat komentář