Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní zpověď – jak se žije s Italem, který je o 17 let mladší?

Čtvrtek 7. prosince v 17.00 hodin. Roman Vaněk: Sváteční; DŮM KNIHY KNIHCENTRUM.cz

Srdečně vás zveme na setkání s Romanem Vaňkem, autorem knižní novinky Sváteční, která se uskuteční ve čtvrtek 7. prosince 2023 od 17:00 v DOMĚ KNIHY KNIHCENTRUM.cz v Ostravě.

Roman Vaněk začínal v roce 1993 podnikání zahraničním obchodem, dovážel obuv z Brazílie. V roce 1996 založil se svou partnerskou firmou v Brazílii společnost, která dodnes zastupuje přední brazilské výrobce obuvi po celé Evropě. Založil také společnost na dovoz brazilských vín a v roce 2003 je začal vozit do Evropy. Jméno Romana Vaňka je veřejnosti známo především ve spojení s Pražským kulinářským institutem, kterému šéfuje. Pod vedením špičkových českých i zahraničních šéfkuchařů se tam zájemci z řad veřejnosti i profesionálů učí vařit v kurzech různého zaměření.

Nová, špičkově zpracovaná kuchařka a nadčasový průvodce pohoštěním českých a moravských domácností. Přes 180 fotografií a ilustrací! Více než 130 receptů. Přehledné postupy psané jednoduchým jazykem, kterému rozumí opravdu každý. Vše doplňují odpovědi na nejčastější otázky kolem pohoštění, na které se lidé ptají. Jak nejlépe uvařit vejce natvrdo? Jak oloupat vejce? Jak uvařit brambory na salát? Jak osolit vodu na vaření brambor a zeleniny? Jak se špikuje maso na svíčkovou? Jak hezky připravím obloženou mísu? Byl by recept na veku? Co upéct sladkého na oslavu? Jak plánovat pohoštění na oslavu? Malá ochutnávka obsahu: Legendy české kuchyně, kterým po generace patří čestné místo na našich svátečních stolech: obložený chlebíček - v hitparádě TOP 16 nejoblíbenějších variant, plněná vejce, šunková rolka v aspiku, hermelínový salát, vajíčková pomazánka, plněné broskve kuřecím, či krevetovým salátem, vaječná tlačenka, bramborový salát v několika skvělých variantách. Nové varianty oblíbených českých jídel-Pečená svíčková na smetaně, vánoční bílá klobása bez mouky, vepřová pečeně se zelím a bramborovými knedlíky, pečená kachna, vánoční a velikonoční nádivka, paštiky, čerstvé klobásky, párty tlačenky, slané pečivo v nových variantách…
 
Související produkty
Čeština
Sváteční
Čeština

Sváteční

5.0 20
359 294
IHNED odesíláme
Čeština

Poklady klasické české kuchyně

5.0 6
459 376
POSLEDNÍ KUSY
Čeština

Sladké Poklady

4.6 15
459 395
Vyprodáno
Čeština

Grilování

4.9 26
359 299
IHNED odesíláme
Čeština

Kouzlo kuchyně Čech a Moravy

4.7 3
459 395
POSLEDNÍ KUSY
Přidat komentář