Poskytneme vám LESNÍ TERAPII - zažeňte stres a nabijte se energií

RSS
archiv revue
Příběh Soni, která se začala stravovat podle knih Antónie Mačingové
Antónia Mačingová je se svými knihami úspěšná. Máme pro Vás další příběh, který je důkazem toho, že hubnutí podle jejích knih opravdu funguje.
Erotická série Hříšné tajnosti se slevou 50%
Jste milovníky erotických románů? A pokud ano, už jste slyšeli o knižní sérii Hříšné tajnosti? Tři tituly plné svádění, erotiky, smyslnosti a sexu.
Pavel Ziegler odhaluje v knize Mysterium zrození mnohá tajemství
Hlavním motivem knihy Mysterium zrození je příběh Adama a Evy z Mojžíšovy knihy Genesis v návaznosti na tradice a mystické příběhy mnoha starobylých kultur.
Co nás mohou zvířata naučit o původu dobra a zla? Dozvíte se z knihy Bestie.
Příznivcům živé přírody jistě neunikl titul Bestie od Jeffreyho M. Massona, autora bestsellerů Když sloni pláčou a Psi v lásce nikdy nelžou.
S Václavem Klausem o knihách, Ostravě, minulosti i budoucnosti
Ve čtvrtek 11. prosince v 16.00 máte jedinečnou možnost setkat se v Domě knihy Knihcentrum s politikem a exprezidentem České republiky Václavem Klausem.
Je libo komiks? Máme pro vás skvělý tip!
Na podzim vyšel v Nakladatelství Crew první díl komiksové série Skalpy - Země indiánů. Zapomeňte na ušlechtilé divochy.
Jak se četl Levandulový pokoj naší blogerce?
Kniha německé spisovatelky Niny George Levandulový pokoj upoutá čtenáře již svou obálkou. Ta doslova vyzývá k tomu, abychom se do ní začetli. Jak tento román zhodnotila naše recenzentka?
Železná opona
Železná opona - Podrobení východní Evropy 1944 -1956, nejnovější kniha Anne Applebaumové, držitelky Pulitzerovy ceny za knihu Gulag, přináší znamenitě zpracované téma komunistické převzetí moci ve střední a východní Evropě.
Rozhovor s Faustem Brizzim, autorem knihy 100 dní štěstí
Kniha 100 dní štěstí je Brizziho první román a práva byla prodána do více než 30 zemí, mj. do Francie, Německa, Velké Británie, Španělska, Brazílie, Izraele, Slovenské republiky, Srbska, Turecka a Austrálie. Brizzi už ohlásil, že román 100 dní štěstí brzy převede na filmové plátno.
Nadace Naše dítě doporučuje knihu s předmluvou Zuzany Baudyšové
Nadace Naše dítě doporučuje knihu nakladatelství Amenius Bříško, bříško, kdo v tobě bydlí?.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Jste ve stresu? Cítíte se vyčerpaně? Potřebujete nabrat energii a zbavit se myšlenek, které vás dlouhodobě tíží? Vyzkoušejte léčivou sílu přírody.
Zajímá vás, které knihy se vyšplhaly na nejvyšší příčky v prodejích za měsíc duben?
Nakladatelství Jota loni vydalo těžko zařaditelnou, neotřelou knihu polského autora Radka Raka Báje o hadím srdci. Nutno dodat, že se jedná o vítěze prestižní literární ceny Nike roku 2020.