Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Mons Kallentoft: Linköping je pro páchání trestných činů jako dělaný
Krimi romány ze série o inspektorce Malin Forsové švédského spisovatele Monse Kallentofta si už mezi českými čtenáři získaly řadu fanoušků. V lednu autorovi v češtině vyšla další kniha – netradiční autobiografický cestopis zaměřený na luxusní jídlo ...
Jiří Kajínek napsal knihu a slíbil, že nebude poslední
Nejznámějšímu českému vězni Jiřímu Kajínkovi, který je doživotně odsouzen za dvojnásobnou vraždu, vyšla první kniha. Při této příležitosti jsme mu položili pár otázek, které pro Knihcentrum Revue při jedné z pracovních návštěv zprostředkoval Jan Eisler.
V Bretani mi nic nechybí, zabydlela jsem se tu jako doma
Češka žijící již více než deset let šťastně ve starobylé usedlosti na bretaňském pobřeží, avšak s hlubokými kořeny ve své rodné zemi – to je Marta Davouze.
Zpěvák Waldemar Matuška byl jen jeden
Loni v říjnu vyšla kniha vzpomínek Zákulisí našeho života, která odhaluje mnohá tajemství ze života hudební legendy Waldemara Matušky. Ten ji své ženě začal diktovat ještě za svého života.
Zora Jandová: "Dětský svět je barevný a to se mi líbí."
Herečka, zpěvačka, textařka, moderátorka, sportovkyně a dvojnásobná maminka Zora Jandová vystudovala na DAM U v Praze herectví. To ale zdaleka není jediná práce, ke které se během života dostala.
Všechno je pravda, jako že se Ruda z Ostravy jmenuju
Zpěvák, herec a moderátor Michal Kavalčík známý jako Ruda z Ostravy pochází z Českého Těšína. Vystudoval hudebně-dramatický obor na ostravské konzervatoři, účinkoval například v muzikálech Dracula, Evita, Hamlet, Krysař, Cikáni jdou do nebe, jeho tvář je známá i z televizní obrazovky.
Historie obchodního domu: Od klobouků ke knihám
Většina z nás si Ostravu spojuje s kouřícími komíny, doly, železárnami, díky kterým získala přízvisko „železné srdce“ republiky. Naše reportáž vás však nezavede do továrny, ale do domu, který stojí v centru města a vždy představoval místo kultury a modernity.
MUDr. Josef Jonáš: Průmyslový cukr škodí nenápadně a spolehlivě
Josef Jonáš patří mezi průkopníky naší celostní medicíny a je autorem řady knih z nakladatelství Eminent. Jeho Křížovka života je dodnes považována za základní dílo v tomto oboru, stejně jako její pokračování Tajenky života.
Antónia Mačingová: Správná jídla do zimního jídelníčku
„Osvoboďte se od médií a reklam, přestaňte být závislí na produktech, které vám slibují rychlý efekt,“ radí autorka Antónia Mačingová ve své nejnovější knize harmonizačního stravování – Harmonie zdraví, krásy a vitality. Stejně jako v předchozích, najdete i v této knize mnoho zdravých receptů.
Na slovíčko s Romanem Vaňkem
Roman Vaněk vystudoval výtvarnou školu v Praze a začínal jako fotoreportér. V roce 1993 začal podnikat v mezinárodním obchodu. Z Brazílie dovážel obuv, pak se stal prvním dovozcem brazilského vína do Evropy.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!