RSS
archiv revue
Dějiny československého komiksu 20. století
Nakladatelství Akropolis vydalo unikátní knihu Dějiny československého komiksu 20. století, která čítá přes 1000 stran a přináší přes 500 ilustrací.
Dvě nemrtvé bytosti proti sobě v knize Jidášův syn
Markus Heitz se vrací s temným thrillerem, u něhož zapomenete dýchat! Nakladatelství FANTOM Print vydává druhý svazek upírské trilogie Jidáš.
"Ďáblův slovník ekonomie a financí je kniha sarkastická a dost nemilosrdná", říká autor Pavel Kohout
V úterý 3. února navštívil Dům knihy ekonom a ekonomický publicista Pavel Kohout, který zde představí knihu Ďáblův slovník ekonomie a financí.
Půst s polévkou
V lednu vydalo nakladatelství Ikar kuchařskou knihu Půst s polévkou s podtitulem 55 polévek pro TOP postavu.
Žena v černém 2: Anděl smrti v kinech
Žena v černém je zpět. Na filmových plátnech ji zanedlouhou uvidíme v hlavní roli pokračování hororového příběhu Žena v černém, tentokrát s podtitulem Anděl smrti, ve kterém dále hrají také Helen McCrory a Jeremy Irvine.
První knižní série, kterou napsal Peter May, začíná knihou Pán ohně
Nakladatelství HOST přináší českým čtenářům po úspěšné trilogii z ostrova Lewis první knižní sérii Petera Maye. Právě vyšel úvodní díl čínských thrillerů Pán ohně s detektivem Li Jenem a soudní lékařkou Margaret Campbellovou v hlavních rolích.
Johana Tichá: Stín
Dnes pro vás máme recenzi na fantasy knihu Stín, jejíž autorkou je mladičká česká spisovatelka Johana Tichá. Tento napínavý příběh určitě stojí za přečtení.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!