RSS
archiv revue
Pokračování Milénia vydá nakladatelství HOST v srpnu
Čtvrtý díl světového fenoménu Milénium vyjde v českém překladu 27. srpna v nakladatelství Host pod názvem Dívka v pavoučí síti. Kniha byla za účasti nakladatelů a autora představena na knižním veletrhu v Londýně.
Beseda s Petrou Soukupovou
Na pražský veletrh Svět knihy zavítala také autorka bestselleru Zmizet Petra Soukupová. Besedou hosty provázel literární kritik a publicista Milan Balaštík. Na úvod je seznámil s autorčinou tvorbou a poté jí položil několik otázek.
Yannick Grannecová: Bohyně malých vítězství
Francouzská spisovatelka Yannick Grannecová představila 15. května na veletrhu Svět knihy Praha svůj strhující román Bohyně malých vítězství, který pojednává o jednom z nejbrilantnějších matematiků 20. století...
Co otvírá ďáblův klíč
Na Svět knihy Praha zavítal také spisovatel a záhadolog Otomar Dvořák, který posluchačům na besedě vyprávěl o tom, jak démonické bytosti z pohádek nově ožívají v české fantasy literatuře a filmu. Nakladatelství Čas nedávno vydalo autorovu knihu Ďáblův klíč.
Marco
Marco je severská detektivka Jussi Adler Olsena a zároveň pátý případ tria vyšetřovatelů, kteří představují oddělení Q.
Vraždy s monogramem
Případ Hercula Poirota nazvaný Vraždy s monogramem se odehrává v prvních letech Poirotovy kriminální kariéry.
Tipy na knižní novinky
Vybrali jsme pro vás pár knižních novinek, z nichž by některá kniha mohla být tou pravou právě pro vás. Pokud si z těchto nevyberete, pravidelně máme na e-shopu KNIHCENTRUM.cz několik připravovaných novinek v Předprodeji.
Druhý díl osmidílné série o Manolitovi již na pultech knihkupectví
Vzpomínáte na Manolita Brejlouna? Pokud ne, tak vám jej musíme představit. Zasvěcení už vědí, že je to desetiletý kluk, který žije s rodiči, mladším bratrem a dědečkem v madridské čtvrti Carabanchel Alto.
Viewegh chce napsat další román, už má námět a bude to novum v jeho tvorbě
Včera jsme měli v Domě knihy vzácného hosta. Ač nám už před svým příjezdem do Ostravy Michal Viewegh poskytl krátký rozhovor, který jsme na našich stránkách zveřejnili, opět jsme mu položili další otázky, abychom se dozvěděli co nejvíce o jeho životě, pocitech či plánech.
Zygmunt Miłoszewski na veletrhu Svět knihy
V pátek 15.května jsme navštívili besedu se současným nejúspěšnějším polským autorem krimi, kterým je Zygmunt Miłoszewski. Narodil se ve Varšavě v roce 1976.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!