Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Elita
Elita, to je pokračování románu i série s názvem Selekce. Může to být splněný sen, ale může to být obrovské rozčarování a život doslova v troskách… Kterým směrem se America vydá?
Soutěž o tři výtisky knihy Hell Boys autorky M. T. Majar
UKONČENO - V pondělí 15. června od 16,00 hod. se koná v naší ostravské prodejně KNIHCENTRUM.cz Dům knihy beseda a autogramiáda české spisovatelky M. T. Majar, na kterou jste srdečně zváni, pokud jste samozřejmě z okolí Ostravy.
Soutěž o tři e-knihy Horko domácího krbu
UKONČENO - Tento týden si zasoutěžíme o tři e-knihy s názvem Horko domácího krbu, druhý román Blanky Hoškové o ztrátě iluzí, odložených růžových brýlích po krásné a slepé zamilovanosti a o častém problému dnešní doby – krutém domácím násilí.
Policie - Jo Nesbo
Policie Jo Nesba navazuje na Přízrak přesně v místě, kde kniha skončila. Výjímečně dobře vykreslené osobnosti Beaty Lonn, Katrine Bratt, Stále Aune se vracejí v tomto záhadném příběhu mnoha vrstev tajemství i detektivní práce.
Hedvábník
Hedvábník je název druhého pokračování kriminálních románů Joanne K. Rowlingové, v nichž vystupuje v hlavní roli Cormoran Strike, válečný veterán a soukromý detektiv. Sympatického detektiva jste mohli poznat již v předchozím románu Volání Kukačky.
Jamaica Lane
Jamaica Lane je další v sérii erotických románů, jako byly Dublin Street a London Road a všichni milovníci erotických příběhů se mají na co těšit.
Na co Alice zapomněla
Na co Alice zapomněla, to je název napínavého románu Liane Moriarty, kterou už jistě znáte z předchozí knihy Manželovo tajemství.
Podřiď se (Temné touhy 3)
Podřiď se Mayi Banks je erotický román, který uzavírá trilogii Temné touhy. Příběh Chessy a Tatea, kterého znáte již z předchozích knih Podvol se a Podlehni se tak uzavírá.
Ospalá díra
Sleepy Hollow Děti revoluce vychází ze stejnojmenného televizního seriálu. Abbie, Jennifer, kapitán Irwing a neobvyklý Ichabod Crane s typicky britským přízvukem budou bojovat v další bitvě dobra a zla.
Vodní andělé
Vodní andělé je název nejnovější detektivky Monse Kallentofta a zároveň je to také první díl plánované čtyřdílné série o inspektorce Malin Forsové, která je inspirovaná čtyřmi základními živly. Jak název nasvědčuje, první díl a první živel je voda.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!