RSS
archiv revue
VELKÁ SOUTĚŽ O ŠEST PLYŠÁKŮ
Vánoce jsou za dveřmi a máme tady poslední soutěž letošního roku. Pojďte soutěžit a vyhrajte jednoho z šesti plyšáků.
UKONČENO - ROZDÁVÁME DÁRKY KAŽDÝ DEN
Nechcete čekat do Vánoc? My taky ne! U nás rozdáváme dárky každý den!
Dívka v ledu - thriller, který nedokážete odložit...
Ve Velké Británii a v USA se této knihy prodalo přes 1 000 000 výtisků. V srpnu se thriller Dívka v ledu, kterou vydává nakladatelství GRADA, stala rovněž vítězem čtenářských ocenění The Papercut Award for Best Page Turner.
Knižní novinky - prosinec 2016
Je tady poslední měsíc tohoto roku, pojďme se podívat, jaké knižní novinky na nás čekají v knihkupectvích.
Němý je čtivá detektivka a zároveň temný strhující psychologický thriller
Němý je klasická detektivka – hádanka zasazená do Francie a Anglie osmnáctého století a nic vám nebrání v tom, abyste dedukovali a používali své šedé buňky mozkové. Jen bacha na to, že vám Taylor nic nedá zadarmo a s chutí vám bude předkládat další a další falešné stopy.
Kodex Apokalypsy - bohatě ilustrovaný science fantasy román
Nakladatelství FANTOM Print vydává Kodex Apokalypsy, nad kterým se spojil rodinný tým Luise a Romula Royových se spisovatelem Jesúsem B. Vilchesem. Výsledkem je první kniha z univerza Malefic Time, proslaveného především pro Royovy ilustrace hlavních postav, ale i jedinečný příběh světa po apokalypse, který si získal fanoušky po celém světě.
Helena Vybíralová v rozhovoru prozradila, proč nám nejvíce chutná české a slovenské cukroví
V listopadu navštívila Dům knihy KNIHCENTRUM.cz cukrářka Helena Vybíralová. Na besedu přijela představit především svou novou knihu Helenčino pečení - Rodinné recepty.
Lucie a Nicole z A Cup of Style v Domě knihy
Lucie Ehrenbergerová, Nicole Ehrenbergerová jsou dvě sestry a nejlepší kamarádky zároveň. Již před více jak desetiletím se vrhly do světa blogování. Přes deníček, grafiku a celebrity, o kterých psaly dřív, se propracovaly až k A Cup of Style - blogu o módě, jejich životě a názorech.
Kniha patří pod stromeček
Kdo z nás nedostal nikdy knihu pod stromeček? Našel by se vůbec někdo takový? A pokud přece jen ano, tak je to smutné, protože kniha jako dárek pod stromečkem nesmí chybět.
Slavný komiks Anča a Pepík osloví děti i dospěláky
Časopis Čtyřlístek přinášel dětem řadu let komiksové příběhy dvou myšáků - Anči a Pepíka. Dá se říct, že patří mezi nejlepší české komiksy.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!
O tomhle člověku lze skutečně říct, že umí splynout s přírodou. To, jak popisuje, jak jej zvířata tolerují, jak ho nechávají je pozorovat, je úžasné. Díky tomu je vlastníkem mnoha unikátních fotografických snímků a o radost z nich se dělí se svou ženou. Má selfie s liškou (ne ochočenou!), má zachyceného hranostaje se svou kořistí a řadu dalších fotek, které rovněž najdete v knize.
Jste ve stresu? Cítíte se vyčerpaně? Potřebujete nabrat energii a zbavit se myšlenek, které vás dlouhodobě tíží? Vyzkoušejte léčivou sílu přírody.