RSS
archiv revue
Soutěž o 3 balíčky po 2 knihách z Mladé fronty: Alice + Hra s láskou
Pojďte si zasoutěžit o balíček knih Alice - Erotická zpověď + Hra s láskou.
Odpusť mi, Megan
Megan tráví život v tichu. Tedy přesněji, přestala mluvit. Trvá to už celé dlouhé měsíce. Odhání od sebe každého, kdo by se chtěl přiblížit. Zveme vás k přečtení knihy Odpusť mi, Megan.
Soutěž o 3 e-knihy Ross Poldark - Návrat domů
Podle dvanáctidílné ságy Winstona Grahama natočila britská televize BBC kultovní seriál, který se stal velmi populárním. Nyní mají tři z vás možnost vyhrát e-knihu Ross Poldark - Návrat domů.
Dan T. Sehlberg: Sinón
Ve volném pokračování bestseleru Mona přináší spisovatel Dan T. Sehlberg další strhující příběh, který navazuje tam, kde ten první skončil. Jde o příběh, který vám nedovolí knížku odložit a jehož několik dějů jdoucí v jedné řadě se nakonec musí někde protnout.
Šéfujte své kuchyni s kuchařkou MasterChef Česko
Ať už jste v televizi sledovali Romana Kotláře v pořadu MasterChef Česko nebo jste o něm jen četli či slyšeli, určitě vás nezklame (pokud jste také fanoušky výborných jídel) kuchařka MasterChef Česko: Šéfujte své kuchyni.
Jak najít lásku
Jak najít lásku, to je prudce návyková a zábavná love story, která vás zahřeje u srdíčka. Cecelia Ahern má styl vyprávění, který do příběhu vnáší kouzlo a její hlavní hrdinové působí jako z pohádky. Kdo zná její knihy, určitě četl např. S láskou Rosie.
Daniela Kovářová: Mrtvá z golfového hřiště
V prosinci se beseda a autogramiáda spisovatelky, advokátky a bývalé ministryně spravedlnosti Daniely Kovářové uskutečnila u příležitosti vydání nové knihy Mrtvá z golfového hřiště. Hosty byli také Lydie Romanská a Martin Pecina.
Cizinec
Tajemný cizinec se náhle vynoří a přijde přímo k vám. Potkáte ho v baru nebo na parkovišti, kam si jdete pro auto. Jeho totožnost je neznámá, ale jeho informace je přesná, pravdivá a zdrcující. Pošeptá vám ji do ucha, pak odstoupí a zmizí.
Soutěž o 3 knihy Dotek bouře
Tento týden budeme soutěžit o 3 knihy autorky Laurell H. Hamiltonové Dotek bouře.
Tak trochu jiný Sherlock Holmes
Když nakladatelství Host zveřejnilo ve svém edičním plánu informaci o plánované knize Jackaby od Williama Rittera, nejeden knihomol bezpochyby zbystřil.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!