AKČNÍ CENA 156 KČ: oboustranné puzzle Tlapková patrola

RSS
archiv revue
Vynikající psychothriller – lze ochránit společnost před inteligentním šílencem?
Michael Robotham vytvořil perfektní a jednolitě působící detektivní příběh, u něhož se základní dějová linie zcela přirozeně a nenásilně rozvětvuje do stále složitějšího pokračování.
Ví o tobě je thriller plný lží
Kniha britské autorky Sarah Pinborough s názvem Ví o tobě si získala pozornost už před samotným vydáním v České republice.
Soutěž o rodinné vstupenky do DINOPARKU
Vyhrajte rodinnou vstupenku do DINOPARKU. DinoPark nabízí nádherné a do detailu propracované pohyblivé a statické modely dávných vládců naší planety v životních velikostech, dětské atrakce, DinoKlub, kamarády Fina Dina a Dinu Minu.
S Arnoštem Vašíčkem do světa záhad
Arnošt Vašíček pátrá po největších záhadách Čech, Moravy a Slezska a nabízí řadu překvapivých objevů a odvážných hypotéz.
7 tipů, jak zvládnout stres z blížícího se vysvědčení vašeho potomka
Máme pro vás 7 tipů, jak zůstat v pohodě a nad věcí i před blížící se katastrofou zvanou vysvědčení.
Slepičí polévka pro duši - kniha plná příběhů o zachráněných kočkách
Kočičí příběhy ze života , které vás rozesmějí, dojmou i rozpláčou. Příběhy o hravosti, přítulnosti, ale i škodolibé radosti. Příběhy s měkoučkým kožíškem a tichým vrněním, ale i pěkně ostrými drápky.
Jak udělat z nevychované opice vzornou školačku
Veselé pohádky o slušném chování najdete v knížce Dobrý den, opičko. Jejím autorem je původně slovenský spisovatel, scenárista a publicista Peter Stoličný.
Soutěž o 3 výtisky knihy Já zhubnu zdravě a natrvalo
Máme pro vás soutěž o 3 výtisky knihy Já zhubnu zdravě a natrvalo.je to zásadní česká kniha o zdravém a účinném hubnutí, zabývající se psychikou, výživou a pohybem.
Jaromír Konečný představil detektivku Tuhej tulipán
Jaromír Konečný představil v sobotu 13. 5. svou detektivku v autorském sále na veletrhu Svět knihy 2017 v Praze.
Hračka SPINNER vás dostane!
Dostala všechny, kteří ji viděli a dostane i vás. Antistresová hračka FIDGET SPINNER pobláznila celý svět. Není snad nikdo, kdo by ji nechtěl.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Pokud chcete svým malým předškolákům pomoci otevřít dveře do světa školního dobrodružství, máme pro vás tři super tipy na knihy pro předškoláky.
Hrom aby do toho… Jak může někdo pojmenovat hlavní hrdiny svého románu Jack a Rose a pak si s jejich láskou tak pohrávat? Vždyť od dob Titaniku je synonymem pro tu největší, avšak nejtragičtější lásku právě tato dvojice (hned po Romeovi a Julii, samozřejmě). Ach. A je jasné, že jsem si ty dva představovala přesně jako Kate a Lea z výše zmiňovaného filmu.
Někdo ukradl mrtvolu z márnice. Ten někdo ji položil na místo, kde policie najde hrob s desítkami zavražděných žen. Případu se ujímají dva agenti z dánské jednotky Task Force 14. David a Lucas mají svérázné vyšetřovací metody, skrývají temná tajemství a k smrti se nenávidí.