ČAS NA PEČENÍ Tereza & Josef – mírně poškozené jen za 330 Kč. Rychle, než zmizí!

RSS
archiv revue
Milovníci knih, zbystřete. Tyto dárky nesmí uniknout vaší pozornosti!
Letos jsme vám udělali radost několika knihomolskými dárkovými předměty, které jsme zařadili do sortimentu našeho e-shopu i kamenných knihkupectví. A na závěr tohoto roku jsme tuto sekci obohatili ještě o něco, co jste sami chtěli.
Recenze: Klikaté cesty
„K čemu je litovat něčeho, co už stejně nelze odestát?“
Recenze: Psychohry
Dárek pro tebe je tahle hra. Máš odvahu hrát? Čtyři lidé podlehli pokušení a od té doby o nich nikdo neslyšel. Jejich rodiny šílí strachy, a tak si najmou psycholožku a soukromou vyšetřovatelku Augustu Bloomovou, aby se je pokusila najít. Podaří se jí to, než bude příliš pozdě?
Soutěž o 3 balíčky 2 knih Břicháče Toma
Vyzkoušejte nejlepší recepty, které vám ušetří čas a pomohou zhubnout. Soutěžíme o balíčky 2 knih Břicháče Toma: Nejjednodušší recepty a Nejjednodušší plán 29 dní. Balíčky čekají na 3 výherce!
Ke všem kuchařkám Břicháče Toma - dřevěné prkénko (původně 990 Kč) ZDARMA
Pokud znáte někoho, komu chybí v knihovničce všechny kuchařky Břicháče Toma, darujte mu je pod vánoční stromeček společně s exkluzivním dřevěným krájecím prkénkem Břicháč Tom, které právě teď od nás obdržíte ZDARMA.
Můžou dvě mladé dívky změnit celý svět?
Život elfů je román o umění, snech, přírodě, síle lásky a o tom, jak nám můžou vlastní sny pomoct vytvořit lepší budoucnost.
Recenze: Iluminace
Román spisovatelky Mary Sharrattové Iluminace líčí neobyčejný příběh ženy, nejmladší dcery Mechthildy z Bermershieinu, Hildegardy z Bingenu.
Vánoční bestsellery od nakladatelství JOTA + kniha Pojďte slavit za 1 Kč
Vánoce už klepou na dveře. Poslední týdny nás dělí od konce roku, a především od vánočních svátků. Pokud ještě sháníte dárky, máme pro vás super tip. Podívejte se.
Historie, fakta, příběhy. Podruhé v hledišti slavných stadionů
Jejich architektura je oslnivá, svým futuristickým vzhledem připomínají vesmírné lodě. Fotbalové stadiony nejsou pouze dějištěm sportovních utkání, kde se přítomní fanoušci stávají svědky významných momentů jednoho z nejpopulárnějších sportů planety. Mnohdy ovlivní podobu celého města, ve kterém se nacházejí. Klenoty mezi areály si můžete prohlédnout v dalším pokračování knihy Fotbalové stadiony.
Knižní novinky - prosinec 2019
Poslední měsíc v roce přináší nejdelší noci, nejkratší dny a také nejkrásnější svátky v roce. Je nejvyšší čas myslet na dárky – pojďte se s námi podívat na prosincové knižní novinky.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.