Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Peter Wohlleben: „Každému bych poradil: Nenechte se převálcovat!“
Podařilo se nám získat exkluzivní rozhovor s člověkem milujícím přírodu, lesníkem a autorem několika knižních bestsellerů pro děti i pro dospělé Peterem Wohllebenem.
Recenze: Vůně ďábla
Inspektorka Malin Forsová marně bojuje se svými démony. Prochází osobní krizí, utápí se v alkoholu a trápí ji nevyřešený případ. Šéf jí podá pomocnou ruku a pošle ji na několik měsíců do Thajska, kde má pracovat na ambasádě. Poklidnou rutinu však naruší vražda švédské ženy. Malin se vrhne do vyšetřování a kašle na to, jaké to bude mít následky.
Alena Mornštajnová: Slova i mlčení zraňují v Tichých rocích jako zbraně
Po románu Hana, který zaznamenal obrovský úspěch u čtenářů a stále se drží na prvním místě nejlépe hodnocených knih na serveru databazeknih.cz, přichází letos na jaře jedna z nejoblíbenějších současných českých autorek Alena Mornštajnová s dalším románem, nazvaným Tiché roky. Vypráví v něm o tajemství rodiny, v níž vedle sebe lidé žijí, ale vlastně se vůbec neznají. A slova i mlčení jsou v něm nebezpečné jako zbraně.
Recenze: To nejlepší, co máme
Psychologicky zdařilý popis existenciálního zmatku jedince na pozadí nemocné západní společnosti.
Barbora Tlustá: „Uskromnit se, začít nakupovat lokálně, omezit konzumaci živočišných produktů a mít se rád…“
Nakladatelství Jota vydává knihu Bez obalu, vůbec první českou publikaci o životním stylu zero waste. Je určená všem, kteří by si takto chtěli vyzkoušet žít a zatím neví, jak na to. Více nám v rozhovoru prozradila její autorka Barbora, která žije s manželem a dvouletým synem v malé vesnici za Brnem.
UKONČENO - Sleva 50 Kč nad 300 Kč pro příznivce knížek a čtení
Využijte světový (tý)den knihy a nakupte se slevou. Již od roku 2004 podporuje Svaz českých knihkupců a nakladatelů tento svátek kampaní s názvem Kniha ti sluší.
UKONČENO - 6. HRA - LOVEC KNIHCENTŮ
Právě teď můžete ulovit dalších 50 KNIHCENTŮ. Dnes to nebude vůbec lehké, uhádnete, kam jsme KNIHCENTY ukryli?
Soutěž o 3 výtisky knihy Říkala si o to
Nahlédněte do vnitřního světa hlavní hrdinky knihy Říkala si o to. Emma O´Donovanová je krásná a sebevědomá dívka až do dne, kdy jí jediná událost změní život. Soutěžíme o 3 knihy, pojďte zkusit štěstí.
Recenze: Ochráním tě
Manželé Niamh a Ruairidh Macfarlaenovi vlastní luxusní oděvní značku. Na pracovní cestě do Paříže se Niamh dozví o nevěře svého manžela. Ruairidh zemře při výbuchu a Niamh je hlavní podezřelou z vraždy. Ochráním tě je lidsky silný příběh o vášních a zároveň výborná klasická detektivka z prostředí ostrova Lewis.
Velikonoční zvyky letem světem
Všichni známe malování vajíček, pletení karabáčů, pečení beránka, ale kdoví, jaké zvyky mají na Velikonoce v ostatních státech? Pátrali jsme za vás a některé tradice jsou opravdu hodně zajímavé.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!