Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
UČENÍ – mučení, nebo škola hrou?
„Nikdy jsem nedopustil, aby škola stála v cestě mému vzdělání,“ tvrdil Mark Twain, který byl přesvědčený, že nejvíce nás naučí praxe. O rebelských žácích toho bylo napsáno hodně, ale co osvícení učitelé? Tento rok proškolil jak žáky, tak i pedagogy samotné, a proto bychom jim rádi vzdali hold připomínkou Světového dne učitelů, který je vždy 5. října.
Recenze: Astrofyzika pro lidi ve spěchu
Chcete porozumět vesmíru, ale nechce se vám trávit příliš mnoho času u obsáhlých knih? Pak je pro vás určen titul Astrofyzika pro lidi ve spěchu, u které se navíc pořádně pobavíte.
Návrat k tradicím i sobě samým s novou generací diářů
Trendem posledních let jsou diáře pohybující se na pomezí módního doplňku, záznamníku, deníčku a knížky. Mezi nejoblíbenější patří ty, které vydávají známé osobnosti. Tvář, která je vidět, ale sama o sobě nestačí – důležitý je obsah. Už proto, že diář vás zpravidla provází přinejmenším celý rok!
Recenze: Do posledních sil
Josef Čapek, Vladimír Hauptvogel a Josefína Napravilová. Malíř, parašutista a sociální pracovnice. Jeden zemřel v koncentračním táboře, druhý bojoval proti Němcům a třetí pátrala po celé Evropě po dětech z Lidic. Na první pohled obyčejní lidé, ale všichni tři se stali hrdiny díky své odvaze a nezlomnému duchu.
Recenze: To se může stát jen ve filmu
V srpnu vyšla u Nakladatelství Slovart nejnovější kniha To se může stát jen ve filmu britské autorky Holly Bourne, která píše převážně pro mládež a která opět zaválela!
I vztahy potřebují občas pořádný úklid
Podezíravost, vznětlivost, egoismum nebo slabá vůle patří mezi problémy, které dusí dobré vztahy s okolím, a tím i naši osobní pohodu. Někdy nechápeme, proč se nám všechno hroutí, přitom by stačilo lehce upravit jednání. Ivo Toman, autor bestsellerů Debordelizace hlavy a Kurvítka v hlavě, věnoval tomuto tématu celou novou knihu. Nazval ji Debordelizace vztahů a jejím prostřednictvím vám pomůže udělat si pořádek v mezilidských vazbách.
Nejosobnější kniha české fotbalové legendy
Pokud se zeptáte začínajícího fotbalisty, kdo z našich hráčů je jeho největším vzorem, bude to pravděpodobně Milan Baroš. I on začínal s hlavou plnou snů a díky obrovskému nadšení pro hru si je mohl postupně splnit. Jeho autorizovaná biografie, která právě vychází, dokumentuje životní cestu opravdové sportovní hvězdy.
Soutěž o 2 výtisky knihy 365 důvodů k úsměvu
Zkuste své štěstí v soutěži o knihu nazvanou 365 důvodů k úsměvu. Pošleme ji dvěma výhercům!
Prémiový obsah
číst více
K nákupu vám přidáme tvořivou knihu ZDARMA
Máte rádi rukodělné výrobky? Jste kreativní? Chcete se seznámit s novými technikami vyrábění domácích výtvorů? Poskytneme vám návody a vy se do toho můžete směle pustit.
Knihomolská trička + 100 KNIHCENTŮ navíc
Vyfikněte se naším stylovým knihomolským tričkem.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte najít klíče ke zdraví a zjistit, v čem se skrývá tajemství zdravého a vyživeného těla? Pak je pro vás kniha 77 tipů pro zdravá střeva tou pravou.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.