RSS
archiv revue
Recenze: Na okraji propasti
Mladá Francouzka Moïra získala práci snů v nejstřeženější továrně na světě. Jejím úkolem je vyvinout nový softwar, což by pro ni měla být hračka. Jenomže v továrně se dějí podivné věci. Moïra má například pocit, že ji někdo sleduje. Brzy kolem ní začnou umírat lidé a ona neví, komu důvěřovat.
Kontroverzní kniha bývalého zaměstnance CIA Edwarda Snowdena vám otevře oči
Monitorování lidí, sledování jejich činností - téma, které nepřestává být aktuální. Edward Snowden vyzradil největší tajemství posledních desetiletí a otevřel tak oči mnoha lidem. Vše sepsal v knize, která se nyní dostává i na český trh. Vydává ji nakladatelství Alperess a jmenuje se Nesmazatelné záznamy.
Slunce je také hvězda – hořkosladký příběh plný emocí
Je konec. I když Natasha v Americe vyrostla, její život tady končí. Zbývají poslední hodiny. Je to jediné, „doma“, jaké kdy poznala, ale protože její rodina má status nelegálních přistěhovalců, budou všichni deportováni ze země.
Znáte nezbedu Mikuláše a darebáka Davida?
Pokud jste o těchto dvou rošťáckých klucích ještě neslyšeli, tak my vám je dnes představíme. Navíc si teď knihy s těmito hrdiny můžete do konce května objednat se slevou 30 %!
Beseda: Petr Hampl - Poctivost a kreativita
Proč politici prosazují nápady, které voliče vůbec nezajímají? Proč si děti nechaly vymýt mozky propagandou, i když jim rodiče věnovali dost času? Na tyto a další otázky odpovídá sociolog Petr Hampl v knize Poctivost a kreativita.
E-knižní štístko
Milovníci e-knih zbystřete, máme pro vás dárek! Každý měsíc ho může obdržet jeden z vás a třeba to budete právě vy. Co pro to musíte udělat? To, co děláte běžně – nakupovat e-knihy.
Beseda: Jan Keller - Společnost věčného mládí
Na jedné z besed nám sociolog, filozof a publicista Jan Keller představil svou knihu Společnost věčného mládí, která se zabývá dopady jedné z největších sociokulturních změn druhé poloviny 20. století, nebývalého nárůstu nové společenské kategorie – adolescentů.
Levandulový pokoj – k lásce nejde nikoho přinutit
Někteří lidé září jako hvězdy. Právě taková byla Manon. Neobvykle odvážná mladá žena, toužící po životě a po lásce. Lidé jako ona jsou pro ostatní múzou, energií, pulsem. Ale jak pak žít bez pulsu?
Beseda: Zuzana Švédová - Zdravou stravou proti únavě
Zuzana Švédová využila své praxe nutriční terapeutky a své poznatky sepsala do knihy Zdravou stravou proti únavě, což je příručka plná praktických rad a díky níž objevíte ztracenou životní energii! Před dobou koronavirovou ještě autorka stihla přijet na besedu do ostravského Domu knihy.
24. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!