RSS
archiv revue
Stíny nad Univerzitou v Tir Erath – první díl nové fantasy série
První díl nové fantasy série s názvem Rogenovo oko patří sice do kategorie YA, ale přečte si ho rád každý, kdo se rád nechá okouzlit světem, jaký ještě nikdo neviděl.
Recenze: Markéta v troubě
Foodblogerka Markéta Chovancová připravuje v troubě i na plotně lahodné pokrmy od jara do zimy.
Recenze: Hezký, ale narovnej se!
Konec páté třídy je rozdělí na dvacet let, aniž by o tom věděli. Třídní sraz svede jejich životní cesty dohromady. Dokážou navázat na přátelství stará dvě desítky let? Jak se změnily jejich charaktery?
Knihy za babku – nakupujte levně každý měsíc
Protože rádi nakupujete v kategorii KNIHY ZA BABKU, rozhodli jsme se, že vám každý měsíc vybereme pár tipů na skvělé čtení za hubičku.
Dneska je Mezinárodní den objetí zdarma
Mezinárodnímu dni objetí zdarma se anglicky říká Free hugs. V tento den, který připadá na 5. 7., se lidé po celém světě na veřejnosti objímají. Tato tradice se ve světě slaví od roku 2004, postupně nachází své příznivce i v Česku.
Recenze: Štěstí na dně silné kávy
Jediným mužem v životě Reine měl zůstat její dospívající syn Noé. Vše ale změní služební cesta, která ji zavede do pirátskými legendami opředeného města Saint-Malo. Ve firmě dovážející kávu, čaj a koření potká muže, který v ní opět probudí lásku. Ale také toho, který ji před lety připravil o všechny iluze. Reine svého syna vychovala v jedné velké lži. Teď musí nést následky svého rozhodnutí a získat zpátky přízeň těch, kteří se od ní odvrátili.
UKONČENO - Velká narozeninová soutěž
Celý červenec budeme slavit a rozdávat dárky.
Indicie k narozeninovému lovci
První prázdninový měsíc bude ve znamení hledání. Po čem budeme pátrat? Po narozeninových balóncích. Pejsek Kuky vám je pomůže vyčmuchat.
Recenze: Osadníci z Katanu
Deskové hry se dají hrát celý rok, ale v létě si na ně možná najdeme více času, třeba na dovolené. Už máte doma Osadníky z Katanu? Pokud ne, pojďte se seznámit.
Recenze: Výtah
V pondělí nastoupili do výtahu na Manhattanu čtyři lidé. Kabina s nimi vyjela do nejvyššího patra a pak se zřítila na dno výtahové šachty. Tato tragédie je teprve začátek. Další dny přinesou další tragédie a brzy je jasné, že nejde o náhodu.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!