Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
5 motivačních a seberozvojových knížek, které byste si měli přečíst
Objevte sami sebe. Začněte proces seberozvoje a poznejte rozvoj svých dovedností a znalostí. A jako bonus získejte jednu knihu zcela ZDARMA.
Cesta ke zdraví s řadou knih Mystický léčitel
Nakladatelství Metafora připravilo 2. vydání knihy Mystický léčitel - Tajemství chronických i záhadných nemocí a jejich léčba.
Recenze: Couchsurfing v Saúdské Arábii
Cestopis výborný. Ale Saúdská Arábie jako cíl turistů? Hmm, zatím bych se tam nehrnula.
Recenze: Novinářem v Číně
Neklidné čtení v neklidné době. Taková je kniha Novinářem v Číně renomovaného reportéra Tomáše Etzlera. Není to nic pro slabé povahy. Zato je to ukázkou a přímým svědectvím toho, jak v největší komunistické zemi světa nefunguje ideologie, která se tváří přátelsky k lidem.
Recenze: Železný vlk
Železný vlk je prvním dílem trilogie Vardari, napsaný norskou spisovatelkou Siri Petterson. Už dříve jsem na její předchozí sérii knih slyšela chválu, ale nečetla jsem je. Železný vlk byla tedy první kniha, kterou jsem od této autorky četla. Musím říct, že její drsný fantasy svět mě zaujal, autorka si rozhodně nebere servítky.
56. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Knižní novinky - únor 2022
Únor je tu a zima ještě nekončí. To znamená, že budete potřebovat ještě pořádnou zásobu knih, abyste to do jara ve zdraví přežili. A proto jsme tu my a naše únorové knižní novinky.
Recenze: Americké prázdniny
Po cestopise Americké prázdniny jsem neváhala sáhnout. Znáte ty sny, jak člověk jezdí s prstem na mapě. Lépe řečeno – v dnešní době spíše neustále naráží na něco zajímavého, obdivuje na internetu různá místa a kochá se.
Recenze: Z rebela mnichem
Myslíte si, že stavu osvícení dokážete dosáhnout tak, že celý život, od časného dětství, strávíte v poloze lotosu a s mumláním modliteb?
Únor nemusí být ani zdaleka suchý, ale naopak hodně žhavý
Nestyďte se popustit uzdu fantazii. Odvažte se a odhalte své touhy a zpestřete si svůj intimní život dle libosti.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!