RSS
archiv revue
Beseda: Vojtěch Bernatský – Sporťákovy pohádky o zvířátkách
Ve čtvrtek 9. listopadu jste se mohli setkat v ostravském Domě knihy s Vojtěchem Bernatským, autorem knižní novinky Sporťákovy pohádky o zvířátkách.
Recenze: Všechna ta krev, co nás spojuje
Když rodina Benderových dorazila do městečka Cherryvale, místní je vřele uvítali. No aby ne. Otec se synem zorali půdu, postavili dům a otevřeli hostinec. Matka se stará o domácnost a dcera je okouzlující kráska, která umí předpovídat budoucnost a hovořit s duchy. Bohužel je tohle všechno pouze divadlo. Benderovi jsou ve skutečnosti nelítostní vrazi.
DOčteNO- Zpověď farářky
Už máte vše přečteno a nevíte, po čem sáhnout teď? Něco pro vás máme. V krátkém videu přinášíme náš knižní tip, ve kterém se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Významná osobnost českého literárního světa – Karolína Meixnerová
Mladá spisovatelka a popularizátorka literatury 19. století se v nejnovější epizodě podělila o své zkušenosti s tvorbou instagramových videí, která se těší velké oblibě mezi milovníky klasické literární tvorby.
Recenze: Jediný okamžik
Finn je desetiletý chlapec, který si uvědomuje, že je jiný. Miluje zahradničení, nesnáší fotbal a nerad chodí do snobské školy, kde ho šikanují. Kaz je pohodová bábinka, která ale umí vystrčit drápky. Zejména, když někdo ubližuje slabým. Kaz se stará o nemocného bratra a občas toho má nad hlavu. Jak těm dvěma změní život náhodné setkání v kavárně?
Lití olova - tradice, která by o Vánocích neměla chybět
Dodržujete vánoční tradice? Jedním ze staročeských zvyků je lití olova. Kdo vyzkoušel, určitě tomuto zvyku propadl a těší se, že příští rok si tuto kouzelnou štědrovečerní tradici zopakuje.
Recenze: Hotel Atlantic
Nejspíše jsem četla něco úplně jiného než jiní čtenáři, kteří knížku poměrně hatí. Já byla z příběhu i stylu vyprávění paní Barbory Šťastné naprosto okouzlena!
Soutěž o 3 výtisky knihy Gazely (s podpisem Patrika Hartla)
Vyhrajte novinku nejprodávanějšího českého spisovatele Patrika Hartla. Gazely, které vévodí knižním žebříčkům, mohou být právě vaše. Román čeká na 3 výherce, a navíc je podepsaný autorem!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Spy Guy
Hledáte zábavnou kooperativní deskovku pro malé i velké s nenáročnými pravidly? Máme pro vás skvělý tip. Přijměte pozvání k nám do obýváku.
BLACK FRIDAY na prodejnách KNIHCENTRUM.CZ
Levněji u nás letos už nenakoupíte. Stavte se na jednu z našich prodejen, nakupte za výhodných podmínek a získejte k nákupu DÁREK.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!