RSS
archiv revue
Mezinárodní den památky obětí holocaustu
Zkusme se všichni dnes na chvíli zastavit a vzpomenout na ty, kteří se stali oběťmi trýznivého a nelidského režimu 2. světové války. Právě na 27. ledna připadá Mezinárodní den památky obětí holocaustu.
Žhavé deskohrátky pro dva + SOUTĚŽ
Udělejte si pohodlí, otevřete si víno, uvolněte se a zažijte speciální večer se svým protějškem.
Alena Mornštajnová napsala novou knihu, nazvala ji Les v domě
Jedna z nejúspěšnějších českých spisovatelek, jíž se psaní stalo denním chlebem, posílá na pulty knihkupectví další knihu, která slibuje strhující dramatický příběh. Les v domě od Aleny Mornštajnové je jednou z nejočekávanějších knih letošního roku.
Soutěž o 3 výtisky knihy Voolik na cestách
Pojďte si zasoutěžit o knihu, která je věnována dětem a všem lidem, kteří se rádi smějí a potěší je veselé kresbičky. Vydáte se na cesty s hlavním hrdinou, modrým telátkem Voolikem. Kniha čeká na 3 výherce.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Etiketa domácí
Etiketa domácí je název další knihy od Daniela Šmída. Po titulu Smart Casual se tedy nezaměřuje na oblékání, ale na to, jak se chovat doma.
Recenze: Ghibliotéka
Když se řekne studio Ghibli, ne každému ten název asi hned něco řekne, ale co takhle názvy filmů jako Princezna Mononoke, Cesta do fantazie, Království koček, Můj soused Totoro nebo třeba Zámek v oblacích? Myslím, že se hned každému alespoň jeden z nich vybaví, vždyť mnohé filmy studia Ghibli se vysílaly v českých televizích a bylo možné si je koupit i na DVD. Zkrátka jejich filmy si zamilovalo mnoho diváků, nejen fanoušci anime.
Nakopněte svůj život s knihami do 100 Kč
Hledáte levné knihy, jejichž koupí moc svou peněženku neprovětráte? Chcete se dostat do psychické pohody a udělat něco pro své tělo, abyste byli fit?
Dvě deskovky za cenu jedné
Máme pro vás svižnou postřehovou hru zcela ZDARMA. S nakladatelstvím Pygmalino jsme si pro vás připravili akci 1 + 1 ZDARMA. Pojďte si sami vybrat.
Zločiny podle skutečných událostí
Poslední dobou je mezi čtenáři nebývalý zájem o knihy zachycující kriminální zločiny podle skutečných událostí. Co nás, čtenáře, na těchto příbězích láká? Možná skutečnost, že vypovídají děsivé svědectví o nás samotných...
Recenze: Magnetické rodičovství
Kniha psaná s láskou a respektem, takové je Magnetické rodičovství od dvou autorek a šťastných maminek Dominiky Boček a Martiny W. Opava. Dominika říká o své knize, že je to mise za lepším rodičovstvím. Já jen mohu souhlasit.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!