Břicháč Tom přichází rovnou s dvěma novinkami – právě v předprodeji!

RSS
archiv revue
Mexické zlato Louise L´Amoura osloví i ženy
Píše se rok 1871. Na Divokém západě vrcholí půtky mezi majiteli stád a jejich honáky. Dva nejlepší kamarády postavil osud proti sobě. Z jednoho je šerif ctící povinnost a z druhého je psanec. Šuškandou se nese zpráva o karavaně mexického zlata a pár vyvrhelů si na ni začíná brousit zuby.
Robert Vano: Memories (videorozhovor)
Koncem října zavítal do Domu knihy KNIHCENTRUM.cz světoznámý slovenský fotograf Robert Vano. Hostům besedy představil knihu fotografických vzpomínek nazvanou Memories, která mu vyšla letos na podzim.
Soutěž o 3 výtisky knihy Pohádkový tábor
Pojďte soutěžit o knihu pro děti! Pohádkový tábor přináší dětem zábavu i poučení.
Polednice je svěží a napínavá detektivka
Paneláková sídliště jsou domovem pro tisíce lidí. Dávají pocit anonymity, ale často i stísněnosti. Když se na jednom z nich začne pohybovat Polednice, přibude k této bezútěšnosti navíc strach. Protože začíná jít o život…
Kai Meyer stvořil úplně nový svět s vlastní historií, zákony a pojmy
Představte si svět, ve kterém knihy srší magií, postavy ožívají a existují města plná milionů knih. Přesně v tomhle světě žije patnáctiletá Furie Fearfaxová, která se narodila jako bibliomant – člověk, který dokáže čerpat sílu, které knihy skrývají a využívat ji.
Beseda s Václavem Klausem ml. v Domě knihy
V říjnu proběhla v Domě knihy beseda a autogramiáda Václava Klause ml. u příležitosti vydání knihy Pondělní komentáře aneb Pravda psaná s láskou. Každý týden, již více než 2 roky, píše Václav Klaus ml. své břitké komentáře na novinky.cz. Netýkají se jenom školství, ale především nestárnou v čase.
Soutěž o 3 výtisky knihy Harry Potter a prokleté dítě
Vyhlašujeme soutěž o 3 knihy Harry Potter a prokleté dítě. Ještě tuto knihu nemáte? Tak pojďte soutěžit!
E-knižní novinky
Vánoce se pomalu ale jistě blíží a nakladatelé chrlí novinky jednu za druhou. Já bych vám ráda představila ty nejčerstvější, které pro vás máme.
Viliam Poltikovič: Smrt je bránou do jiné dimenze
Režisér dokumentárních filmů a spisovatel Viliam Poltikovič se smrti nebojí. Bere ji jako úžasnou záležitost, jako vyvrcholení našeho života. Na toto téma připravil třináctidílný seriál Brána smrti. Letos vyšla stejnojmenná kniha, jejímž obsahem jsou informace z natáčení a také kompletní výpovědi účinkujících seriálu.
Miro Žbirka: Vybavily se mi dávno zapomenuté věci
Osobní příběh talentovaného slovenského umělce zachytil hudební publicista Honza Vedral v knize Miro Žbirka – Zblízka, kterou vydalo nakladatelství Slovart. Autor zmiňuje klíčové události zpěvákova života, hlavní pozornost však věnuje jeho hudební kariéře.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Rádi se dozvídáte nové věci nebo prohlubujete své znalosti v oblastech, které vás dlouhodobě zajímají? Pak můžete sáhnou po atlasech, jež vás provedou nejen světem fauny a flóry, ale také oblastí přírodní medicíny nebo minerálů a hornin.
Možná znáte příběh hlavního hrdiny z filmu nebo černobílého seriálu na Netflixu. Zasoutěžte si o světový bestseller královny psychologického thrilleru Patricie Highsmith Talentovaný pan Ripley. Knihu získají 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Objevte okouzlující svět tarotových karet. Nyní máte jedinečnou příležitost koupit čtvery karty, které vydalo nakladatelství Synergie, se slevou 50 %. Akce platí od 2. 5. do 16. 5. 2024.