RSS
archiv revue
Třetí kniha Patrika Hartla Okamžiky štěstí vychází začátkem listopadu
Patrik Hartl dlouho napínal své fanoušky, než jim prozradil název svého třetího románu. Nicméně Okamžiky štěstí jsou už na světě, tedy ještě ne přímo na pultech knihkupectví, ale venku je název, anotace i obálka.
Sova - severská krimi Samuela Bjorka.
Vraťme se zpátky do Osla, které známe už z předchozí krimi, V lese visí anděl. Znovu v Oslu a znovu tváří v tvář novému případu. Policie se obvykle nenechá se jen tak něčím zaskočit. Ale někdy je to i na zkušené policisty příliš.
Sbohem, Piccadilly
Sbohem, Piccadilly je úžasný příběh, který vychází ze skutečných událostí. Napsala ho Cynthia Harrod-Eagles, která je známá svou sérii Dynastie Morlandů.
Knižní novinky - září 2016
Máme tady první podzimní měsíc - září, který přináší spoustu zajímavých knižních novinek. Určitě je z čeho vybírat.
Navždy a věčně
Navždy a věčně je román o nádherné středoškolské romanci, která vás přiměje zavzpomínat, jaké to je poprvé se pořádně zamilovat a myslet si, že je to navždy. Všechny emoce jsou hluboké a opravdové, jaké v člověku zůstávají už napořád. První lásku si každý pamatuje.
Nakupujte s dopravou zdarma
Na www.KNIHCENTRUM.cz zakoupíte knihy a další produkty s dopravou zdarma. Zjistěte více informací.
Ladislav Hanousek: Americké národní parky
Královéhradecký pediatr Ladislav Hanousek cestuje po USA již dvě desítky let, a aby předal své zkušenosti ostatním. Vydal několik knih, které poskytují potřebné informace k cestování po všech významnějších národních parcích a největších městech Spojených států amerických.
Soutěž o nej selfie s knihou - hlasování
Do konce srpna jste se mohli zúčastnit naší soutěže a zaslat fotografie na téma "Soutěž o nej selfie s knihou". Spouštíme hlasování!
Můj život ve Francii
Julia Childová vám připravila koktejl ze svých osobních vzpomínek v knize Můj život ve Francii.
Mistři českého humoru Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak
Nejznámější filmové komedie oblíbené autorské dvojice Smoljak + Svěrák se dočkaly beletristického vydání! U příležitosti letošních 80. narozenin Zdeňka Svěráka vychází v říjnu kniha Filmové komedie S+S I.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Možná znáte příběh hlavního hrdiny z filmu nebo černobílého seriálu na Netflixu. Zasoutěžte si o světový bestseller královny psychologického thrilleru Patricie Highsmith Talentovaný pan Ripley. Knihu získají 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Objevte okouzlující svět tarotových karet. Nyní máte jedinečnou příležitost koupit čtvery karty, které vydalo nakladatelství Synergie, se slevou 50 %. Akce platí od 2. 5. do 16. 5. 2024.
Pokud chcete svým malým předškolákům pomoci otevřít dveře do světa školního dobrodružství, máme pro vás tři super tipy na knihy pro předškoláky.