RSS
archiv revue
Mistr papírových kouzel - fantasy pro mládež
Mistr papírových kouzel je první díl fantasy trilogie ze světa kouzel, magie a školy pro budoucí kouzelníky a čaroděje.
Soutěž o 3 výtisky knihy Můj život ve Francii
Připravili jsme pro vás soutěž o biografii Můj život ve Francii, v níž budete mít možnost nahlédnout do života kuchařské legendy Julie Childové. Tři z vás mohou tuto knihu vyhrát!
Mapy - originální průvodce (nejen) pro dětské čtenáře
Příští týden vychází globální fenomén Mapy. Tento velkoformátový atlas světa vydává nakladatelství HOST. Jeho autory jsou polští grafici a ilustrátoři Aleksandra a Daniel Mizielińští.
Harry Potter a prokleté dítě - kruh se uzavírá
Harry Potter a prokleté dítě je jedna z nejvíc očekávaných novinek tohoto podzimu a všichni potterovští fanoušci se už nemůžou dočkat, až tuhle knihu budou číst.
Dokonalé ticho uprostřed Aljašky
Dokonalé ticho, zmrzlá sněhem zavátá krajina, kde noc snad nikdy neskončí a v ní samy jen matka a dítě. A po jejich stopě nepřestává jít zrůda, která je má obě na mušce…
Když pan Božský hledá slečnu Dokonalou....
Dohoda s láskou je skvělé oddechové, vtipné a lehké čtení nejen na sluneční odpoledne.
Povídky v Pyramidě obsahují to nejlepší, co vám žánr detektivky může nabídnout
Oblíbili jste si rázného komisaře Kurta Wallandera? Zajímá vás, jaké případy řešil jako začínající policista? Chcete se dozvědět víc o jeho vztahu k manželce a dceři? Pak by Pyramida rozhodně neměla uniknout vaší pozornosti.
Ztraceni na Everestu - příběh o jedné velké tragédii
Strhující a napínavý příběh Ztraceni na Everestu bude knihou, kterou přečtete na jeden zátah. Vranka knihu pojal velmi osobitým stylem, který vám nedovolí ji odložit.
Noční lovec - detektiv Hunter potřetí
Pokud se na knihu Noční lovec díváme z hlediska zvrácených způsobů, jakými může být oběť zabita, můžete se těšit na naprosté a neokoukané mistroství v tomto žánru. Neschází tu nic.
Vězeň na Křivoklátě dokáže pobavit a dojmout i rozmazlené čtenáře
Vězeň na Křivoklátě je napínavý román, který díky své nadčasovosti bude čtivý ještě spoustu let.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Možná znáte příběh hlavního hrdiny z filmu nebo černobílého seriálu na Netflixu. Zasoutěžte si o světový bestseller královny psychologického thrilleru Patricie Highsmith Talentovaný pan Ripley. Knihu získají 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Objevte okouzlující svět tarotových karet. Nyní máte jedinečnou příležitost koupit čtvery karty, které vydalo nakladatelství Synergie, se slevou 50 %. Akce platí od 2. 5. do 16. 5. 2024.
Pokud chcete svým malým předškolákům pomoci otevřít dveře do světa školního dobrodružství, máme pro vás tři super tipy na knihy pro předškoláky.