RSS
archiv revue
UKONČENO - DOPRAVA ZDARMA NA VŠE
Je tu Velký knižní čtvrtek! Pouze dnes nakupujte s dopravou zdarma na vše!
Tři vraždy. Jeden obraz černých leknínů. A tři ženy, které znají pravdu…
Černé lekníny jsou takovými „francouzskými Vraždami v Midsomeru“, které byste si, pokud máte rádi napětí a detektivky, v žádném případě neměli nechat ujít!
Labyrint u Mrtvého ženicha vás zavede do temného podzemí
Česká fantasy scéna má ve svém lůnu hned několik výjimečných autorek. Jednou z nich je i Jana Rečková, které nedávno vyšel román pro mládež s názvem Labyrint u Mrtvého ženicha. Vaše děti se u něj možná budou trochu bát, ale zároveň dojde i na lehké úsměvy.
Lži jsou plné geniálně zamotaných zápletek
U detektivek se předpokládá, že v nich padouchové lžou, až se jim od pusy práší. Četli jste ale někdy příběh, ve kterém lže úplně každý? Příběh, ve kterém nemůžete věřit ani hlavní postavě? Lži jsou skvělá ukázka toho, jak ošálit čtenáře a jak ho přinutit, aby příběh zhltl na jeden zátah.
UKONČENO - Vyzkoušejte nový e-shop, aneb nakupte teď a v listopadu máte dopravu zdarma
E-shop KNIHCENTRUM.CZ si prošel první velkou změnou v červenci 2015, kdy se vylepšil vzhled a přibyla spousta funkcí. A protože chceme držet krok se současnými trendy, po dvou letech jsme se opět pustili do redesignu. Vyzkoušejte si e-shop teď a v listopadu máte dopravu zdarma.
V Katakombách konečně začnou dávat některé věci smysl a dojde k rozuzlení událostí
Katakomby určitě potěší všechny čtenáře této řady, kteří se konečně dočkají vyvrcholení všech událostí. Rozhodně se jedná o zajímavou knihu, i když trochu jinou než ty předchozí.
UKONČENO - BOŽÍ SLEVA 150 KČ
Nakupujte nejen knihy právě teď s BOŽÍ SLEVOU 150 Kč, která platí při nákupu nad 1500 Kč. Je to prostě BOŽÍ! Více informací naleznete v článku.
Soutěž o 5 výtisků knihy Tři minuty do soudného dne
Soutěžíme o 5 výtisků knihy Tři minuty do soudného dne. Je to příběh největší špionážní aféry v dějinách USA.
Svět miliardáře a politika Andreje Babiše v podání Jaroslava Kmenty
Na pultech knihkupectví objeví nová kniha Jaroslava Kmenty. Již její název Boss Babiš vypovídá, kdo je hlavním hrdinou.
UKONČENO - 20 KNIHCENTŮ NAVÍC ZA NÁKUP VYBRANÝCH KNIH
Filmové novinky podle knižních předloh Sněhulák, Hora mezi námi, nebo dětská kniha Míca a Mňouk, Příběhy obyčejného uzdravení, Hodiny z kostí - to vše s 20 KNIHCENTY NAVÍC!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!