Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Žena v okně vás zavalí emocemi a hrůza se bude pravidelně střídat se sentimentem
Devětatřicetiletá psycholožka Anna se už téměř rok bojí vyjít ze svého domu. A tak tráví čas šmírováním svých bližních a popíjením červeného vína.
Soutěž o zájezd pro 2 osoby - Adventní Vídeň
Nakupte a vyhrajte adventní zájezd s průvodcem pro dvě osoby do Vídně. Objevte Státní Operu, Albertinu, hotel Sacher, Augustiánský kostel, Císařskou hrobku, dóm sv. Štěpána, Korutanskou třídu… a slavné adventní trhy před budovou radnice.
Vlastimil Vondruška: Navzdory všem strastem je život krásný a stojí za to ho žít
25. září zavítal do ostravského Domu knihy Vlastimil Vondruška. Hostům besedy představil své epopeje a prozradil, že se dlouhá léta věnoval horolezectví.
Miroslav Singer: Moje kniha je srozumitelná a dá něco i lidem, kteří ekonomice nerozumí
Poslední zářijový týden byl jedním z hostů Domu knihy přední český ekonom a bývalý guvernér České národní banky Miroslav Singer. Přijel představit svou knihu Jak shodit kila a oslabit korunu.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!