Poskytneme vám LESNÍ TERAPII - zažeňte stres a nabijte se energií

RSS
archiv revue
Vánoční pohádky pro sváteční náladu
Třetí adventní neděle klepe na dveře, přípravy vrcholí, ale přesto možná najdete i chvilku na vánoční pohádku nebo i vánoční příběh pro dospělé. Jaké nejhezčí vánoční knihy si u nás můžete objednat?
Roman Vaněk: Nedělám věci, které mě nebaví
V pondělí 4. prosince se v ostravském Domě knihy konala beseda a autogramiáda autora kuchařských bestsellerů, zakladatele Pražského kulinářského institutu a oblíbeného popularizátora gastronomie. Tentokrát představil svou novou knižní edici Jednoduše & dokonale, přičemž první kuchařka v pořadí je zaměřena na přípravu kuřete.
Lada Nosková: Od výživového poradce můžete čekat laické rady, nutriční terapeut je schopen poradit i pomoci
Ve čtvrtek 30. listopadu byla hostem Domu knihy Lada Nosková. Představila na besedě svou knihu Štěstí na talíři.
Psychologický thriller Dítě Fiony Barton vypráví o následcích dlouholetého zneužívání
Znásilnění, nechtěné těhotenství, drogová závislost, potrat, nevěra. To všechno jsou velká a hrozná tajemství, která lidé dlouhá léta tají před svým okolím, a nakonec i sami před sebou.
Dárkové poukazy nejen na knihy = sázka na jistotu
Opakujete si každý rok: Zase musím vymyslet, co koupím všem blízkým a známým na Vánoce? S námi nemusíte nad ničím dumat a přemýšlet!
Purpurové doteky jsou nervy drásajícím thrillerem ve stylu J. Pattersona či J. Deavera
Atraktivní Karin je nadějná malířka se slibnou budoucností. Její kariéra je skvostná, ale v soukromí to drhne. Mladá žena se rozešla s nenapravitelným gamblerem Hynkem a po jedné z hádek prchá do lesa. Tam se shodou okolností stává svědkem vraždy a v tu chvíli začíná bojovat o holý život.
Soutěž o 3 výtisky knihy Slyšíš, jak mluví stromy?
Co všechno můžeme objevit v lese, to vám prozradí kniha Slyšíš, jak mluví stromy? Je to první kniha Petera Wohllebena pro děti. Pojďte si o ni zasoutěžit.
Daniela Fischerová: Píšu asi 40 nebo 50 let a nikdy jsem nepřišla na to, jak vydobýt nápad
V pondělí 27. listopadu se konala v Domě knihy beseda se spisovatelkou a dramatičkou Danielou Fischerovou. Představila zde svou knihu Želvou proti zdi.
Román Takhle se zabíjí je spojením thrilleru amerického typu s uměleckou prózou
Komisař Enrico Mancini je hvězdou italské policie. Vystudoval několik oborů, prošel výcvikem u FBI a v Římě působí jako expert na sériové vrahy. Nyní má pátrat po jednom obzvláště sadistickém, ale copak to jde, když ho pronásledují démoni z minulosti?
Karel Hvížďala: Veřejnoprávní média jsou pod obrovským tlakem
Ve středu 22. listopadu byl hostem v Domě knihy novinář, dramatik a spisovatel Karel Hvížďala. Na besedě představil svou novou knihu Vlčice, v níž se rozhodl vyobrazit portrét dvou silných žen. Magdy Vašáryové, která kandidovala také na prezidentku Slovenska, a Ivy Brožové, bývalé soudkyně a předsedkyně Nejvyššího soudu, jež vyhrála spor i s českým prezidentem.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Jste ve stresu? Cítíte se vyčerpaně? Potřebujete nabrat energii a zbavit se myšlenek, které vás dlouhodobě tíží? Vyzkoušejte léčivou sílu přírody.
Zajímá vás, které knihy se vyšplhaly na nejvyšší příčky v prodejích za měsíc duben?
Nakladatelství Jota loni vydalo těžko zařaditelnou, neotřelou knihu polského autora Radka Raka Báje o hadím srdci. Nutno dodat, že se jedná o vítěze prestižní literární ceny Nike roku 2020.