RSS
archiv revue
Autor knihy Krvavé právo se inspiroval kousky legendárního Perryho Masona
Milujete právnické thrillery a hltali jste všechny případy legendárního Perryho Masona? Phillip Margolin navázal na svého předchůdce a brzy se ukázalo, že učedník překonal svého mistra. Krvavé právo je plné překvapivých zvratů a Margolin se nebojí přijít s pointou klidně až na poslední stránce.
Pohled Miroslava Sígla na smrt
V pondělí 20. listopadu představily knihu Miroslava Sígla jeho dcera Lenka Střížovská a výtvarnice Lenka Kocierzová.
Pokud jste četli Jiskru v popelu, Plamen v temnotě vás nezklame
Plamen v temnotě je pokračováním série Jiskra v popelu, a tak jako předchozí díl, i tento je plný zvratů, tajemství, různorodých postav a nečekaných událostí.
Zmizela v mlze evokuje některé anglické detektivky, například ty od Agathy Christie
Zmizela v mlze je čtivý krimi román, kterým Michaela Klevisová vzdala hold nejen severským thrillerům, ale také anglické detektivce. Zároveň dokázala, že když má někdo skvělé nápady a umí psát, vůbec nezáleží na tom, v jakých končinách žije. Autorka je česká novinářka, hlavním hrdinou je postarší český kriminalista a děj se odehrává v norské zapadlé vísce.
Životopis Ludmily Vaňkové
Ve čtvrtek 16. listopadu zavítala do domu knihy významná česká spisovatelka, autorka historických knih, Ludmila Vaňková. Představila hostům svou nejnovější knihu Život na rozhraní věků.
Zkuste dětem letos nadělit něco neobyčejného
Co kdyby vám někdo řekl, že knihy umí mluvit? Představte si, že byste otevřeli knížku, ukázali na obrázek a ona by sama začala vyprávět příběh. Zdá se vám to neuvěřitelné? Přesvědčíme vás, že mluvící knihy existují.
Knižní novinky - prosinec 2017
Poslední měsíc roku přináší opět spoustu nových knih. A že se tentokrát budou hodit naše tipy na Vánoce, o tom nepochybujeme.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Jste ve stresu? Cítíte se vyčerpaně? Potřebujete nabrat energii a zbavit se myšlenek, které vás dlouhodobě tíží? Vyzkoušejte léčivou sílu přírody.
Zajímá vás, které knihy se vyšplhaly na nejvyšší příčky v prodejích za měsíc duben?
Nakladatelství Jota loni vydalo těžko zařaditelnou, neotřelou knihu polského autora Radka Raka Báje o hadím srdci. Nutno dodat, že se jedná o vítěze prestižní literární ceny Nike roku 2020.