RSS
archiv revue
Co dobrého upéct na víkend?
Jestli zrovna neplníte nějaké to novoroční předsevzetí a nežijete jen RAW a zdravě, máme pro vás recept na zákusek, po kterém se doma jen zapráší. Tedy, rychle zmizí všude, kde mají rádi chuť a vůni čokolády.
Soutěž o 4 výtisky knihy Okamžiky štěstí
V prosinci jsme soutěžili o 5 výtisků knihy Okamžiky štěstí. A slíbili jsme, že si o tuto knihu v lednu zasoutěžíme ještě jednou. Máme pro vás další 4 kousky. Pojďte do toho!
Dívka v ledu vás rozhodně nezahřeje
Dívka v ledu je opravdu kvalitní knihou na pomezí detektivky a thrilleru. Nechybí jí prakticky nic, co bychom u díla z tohoto oboru očekávali. Je plná napětí i dramatičnosti.
Spáčův hrad - cesta časem do 15. století
Spáčův hrad je návrat na místo činu a také další příběh odehrávající se ve dvou časových liniích. Barbara Erskinová se třicet let od vydání svého debutového románu Žila jsem již před staletími vrací zpátky do Walesu.
Jedinečná historie českého filmu
Česká televize uvedla 15. ledna 2017 první díl seriálu režiséra Roberta Sedláčka Bohéma. Jsou v něm líčeny nejen osudy filmových hvězd první republiky, ale i mnoha dalších postav, které se pohybovaly kolem filmových ateliérů na Barrandově.
10 nejčastějších vět, které říkají rodiče dětem, když jdou do školy
Hlášky rodičů, které se objevují napříč generacemi. Čtěte více!
Face Paint - výlet do světa krásy zhltnete na jedno posezení
Pokud máte rádi módu, pak by tato kniha rozhodně neměla uniknout vaší pozornosti. Dozvíte se z ní spoustu zajímavostí a v případě, že jste ženy, se pravděpodobně odvážete a vyzkoušíte si některé z trendů, které byly kdysi IN.
Válečné srdce Terryho Goodkinda odhaluje nejedno tajemství
Svět živých zachvátil velký smutek. Poslední naděje na záchranu je v nenávratnu pryč. Leží na pohřební hranici. A zlo v podobě oživlých mrtvých v čele s krutým císařem Sulachanem a jeho pravou rukou čarodějem Hannisem Arcem míří se svou armádou do Paláce lidu.
Jak si zlepšit náladu, když je venku zima?
Zima, tma, deprese...Nezoufejte, tento článek vám poradí, jak si zlepšit náladu v zimě. Čtěte více!
Soutěž o 3 výtisky knihy O Kuliferdovi
Opět tady máme soutěž o dětskou knížku. Soutěžit budete o 3 výtisky knihy O Kuliferdovi.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!
O tomhle člověku lze skutečně říct, že umí splynout s přírodou. To, jak popisuje, jak jej zvířata tolerují, jak ho nechávají je pozorovat, je úžasné. Díky tomu je vlastníkem mnoha unikátních fotografických snímků a o radost z nich se dělí se svou ženou. Má selfie s liškou (ne ochočenou!), má zachyceného hranostaje se svou kořistí a řadu dalších fotek, které rovněž najdete v knize.
Jste ve stresu? Cítíte se vyčerpaně? Potřebujete nabrat energii a zbavit se myšlenek, které vás dlouhodobě tíží? Vyzkoušejte léčivou sílu přírody.